Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την Πέμπτη (8/10) πρώτη του προπόνηση ως παίκτης τουΠΑΟΚκαι έτυχε της γνωστής… υποδοχής από τους νέους συμπαίκτες του
Ο Τόμας Μουργκ ντύθηκε για πρώτη φορά στα «ασπρόμαυρα», συστήθηκε στους συμπαίκτες του, μέσω του Στέφαν Σβαμπ, ενώ στη συνέχεια δεν… γλίτωσε την καθιερωμένη υποδοχή αφού πέρασε ανάμεσα από το τούνελ που δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενο στην ομάδα.
Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρώτο του οικογενειακό διπλό και η κάμερα του PAOK TV κατέγραψε τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.