Χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι θα διεκδικήσει η ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδος στις 30 Αυγούστου κόντρα στον Ολυμπιακό
Δε θα καταφέρει να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι.
Ο Πολωνός μέσος της «Ένωσης» αποφασίστηκε να υποβληθεί σε καθαρισμό στον Αχίλλειο τένοντα και δε θα προλάβει να αποθεραπευτεί μέχρι τις 30 του μήνα.
Ο 25χρονος είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες μέρες στην Πολωνία για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό. Αφού τον είδε και ο επικεφαλής του τμήματος της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου, πάρθηκε η απόφαση να υποβληθεί σε καθαρισμό στον δεξιό Αχίλλειο τένοντα την Πέμπτη.
Πάντως, στην «Ένωση» αισιοδοξούν πως θα επανέλθει άμεσα στα γήπεδα, όμως πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα του καθαρισμού.
Όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης, αποχώρησε ο Πέταρ Καρακλάιτς, αφού υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό τιμ των «κιτρινόμαυρων».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.