Αιγάλεω: Στήριξη στα δικά του παιδιά για να επιστρέψει στα «σαλόνια»

Αιγάλεω: Στήριξη στα δικά του παιδιά για να επιστρέψει στα «σαλόνια»

Ομάδα που φημίζεται για την καλή συγκέντρωση ταλέντων και τη σωστή δουλειά στις ακαδημίες ήταν ανέκαθεν το Αιγάλεω, που στοχεύει στη (σταδιακή) επάνοδο στη Super League

aigaleo_neoi
Ομάδα που φημίζεται για την καλή συγκέντρωση ταλέντων και τη σωστή δουλειά στις ακαδημίες ήταν ανέκαθεν το Αιγάλεω.

Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το «Σίτι» στις πορείες που έκανε τις προηγούμενες δεκαετίες και οι οποίες το έφεραν «τρένο» στη Super League, στην οποία αγωνίστηκε από το 2001 ως το 2007, το κατέστησαν φόβητρο για όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και το οδήγησαν και στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» του Europa League, το 2005, με αντιπάλους όπως η Λάτσιο, η Βιγιαρεάλ, η Παρτιζάν και η Μίντλεσμπρο.

Πάνω σε αυτή τη λογική δουλεύει και η νυν διοίκηση του αθηναϊκού συλλόγου, υπό τον Άρη Παλτόγλου με στόχο την επιστροφή στη Super League. Η ανάδειξη παιδιών από τις ομάδες Νέων αποτελεί βασική επιδίωξη, ώστε σταδιακά να επανδρωθεί επαρκώς η αντρική ομάδα, που φέτος αγωνίστηκε στη Football League.

Κλείσιμο

Φέτος, μάλιστα, η δουλειά αυτή απέδωσε και ουσιαστικά, καθώς η ομάδα Κ17 έφτασε στην κορυφή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Σταύρου Μπαϊράμη, την επιμέλεια του γενικού αρχηγού Βασίλη Μονεμβασίτη και τις επιδόσεις των μελλοντικών της «αστέρων», όπως του 16χρονου επιτελικού χαφ Γιάννη Παλτόγλου (ο βενιαμίν του φετινού Αιγάλεω Κ17), που ηγήθηκε στη μεσοεπιθετική γραμμή και των Νίκου Τάγη, Απόστολου Παπαρούνη, Γιώργου Μπαριτάκη και Σέρχιο Πρίφτη, μεταξύ άλλων, η ομάδα ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου στο πρωτάθλημα Κ17 της Football League.


Και μπορεί ο υπερ-τελικός με αντίπαλο την πρωτοπόρο του Βορείου Ομίλου, Καβάλα να μην πραγματοποίηθηκε, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η δουλειά που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες του Αιγάλεω δικαίωσε τους ανθρώπους του ιστορικού σωματείου και σκόρπισε υποσχέσεις για το μέλλον.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 400.000 οι νεκροί σε όλον τον κόσμο από τον κορωνοϊό

Ο δημιουργός του σποτ για τον τουρισμό απαντά: Καθιερώνουμε το Greek Summer ως το ανώτερο στη Μεσόγειο


Αργεντινή: Πάνω από 400 δημοσιογράφοι «φακελώθηκαν» επί προεδρίας Μάκρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης