Ισπανικά Μέσα: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλέιξ Γκαρθία»
Ισπανικό δημοσίευμα συνδέει την ΑΕΚ με τον 23χρονο Ισπανό κεντρικό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι λήγει
Η ΑΕΚδεν κινείται για την απόκτηση κάποιου άλλου κεντρικού μέσου πλην του Σιμάνσκι, καθώς γίνονται προσπάθειες για να επιτευχθεί το deal με την Αχμάτ Γκρόζνι για να κλείσει με κανονική μεταγραφή ο Πολωνός χαφ.
Από την Ισπανίασημερινό δημοσίευμα του pucelafichajes.com υποστηρίζει πάντως πως η Ένωση είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Αλέιξ Γκαρθία, του 23χρονου κεντρικού μέσου που φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μουσκρόν από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Γκαρθία, του οποίου το συμβόλαιο με τη Σίτι λήγει, θα μείνει ελεύθερος από τους «Πολίτες» και σύμφωνα με το δημοσίευμα εκτός της ΑΕΚ, η Οσασούνα, η Γρανάδα και η Βαγιαδολίδ φέρονται ως επίσης ενδιαφερόμενες.
Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί στην ΑΕΚ, έχει αρέσει ως περίπτωση, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει κάποια άλλη αντίδραση από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Ο Γκαρθία το 2015 μετακινήθηκε από τη Βιγιαρεάλ στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δύο χρόνια αργότερα υπέγραψε στη Χιρόνα, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο σεζόν.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.