Κορωνοϊός - Πορτογαλία: «Πράσινο φως» για εννέα γήπεδα
Σε ποια γήπεδα θα διεξαχθεί το... restart του πορτογαλικού πρωταθλήματος στις 4 Ιουνίου
Ο Κυβερνητικός Υγειονομικός Οργανισμός της Πορτογαλίας έδωσε άδεια σε συγκεκριμένα γήπεδα για τη διεξαγωγή αγώνων.
Ειδικότερα εννέα από τα 15 υποψήφια γήπεδα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα πήραν το «ΟΚ» και ήδη ενημερώθηκαν η πορτογαλική Λίγκα και η Ομοσπονδία.
Άδεια πήραν συγκεκριμένα το γήπεδο της Οέιρας, της Γκιμαράες, της Πόρτο, της Τοντέλα, το «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισσαβώνας, το στάδιο της Μαρίτιμο, το δημοτικό στάδιο της Μπράγκα, το γήπεδο της Μπενφίκα (Ντα Λουζ) και το στάδιο Πορτιμάο.
Για τα γήπεδα των: Σετουμπάλ, Πάσος Φερέιρα, Άβες, το στάδιο Ντο Μπέσα της Μποαβίστα και το γήπεδο της Ρίο Άβε επισημάνθηκε πως χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις για να περάσουν μία νέα επιθεώρηση και να πάρουν την άδεια.
Το restart της Λίγκας έχει πάει για τις 4 Ιουνίου.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.