Μητσοτάκης: Εκλογές στις 26 Μαΐου

mitsotakis_kyriakos_main

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές τον Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του, το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε, αν είχαμε εθνικές εκλογές... Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

"Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα" ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και προσέθεσε ότι "οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι, καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές".

Εξήγησε ότι, "αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές τον Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του, το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε, αν είχαμε εθνικές εκλογές... Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν".

Αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας ότι στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και γιατί όχι ακόμη και οι 13 στη ΝΔ. Για τις δημοτικές ανέφερε ότι "στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις, σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών".

Υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ. "Λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. Έχουμε πράγματα να πούμε στους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα" ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότι "ο πυρήνας του προγράμματός μας πρέπει να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Έλληνα. Θα πρέπει ο καθένας να ξέρει τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσει ΝΔ... Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η ΝΔ είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα".

Είπε ακόμη ότι η ΝΔ αναδεικνύει, και γι' αυτό έχει συγκροτήσει και αντίστοιχες γραμματείες, ζητήματα ποιότητας ζωής και της οικογένειας. "Θέλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην ηγεσία του είπε ότι "είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές... Αισθάνομαι ικανοποίηση, γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες, που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών".

Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι "θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε... Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη... Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο, αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις".

Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των γραμματειών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς και κατέληξε: "Κάνουμε πράξη το προσωπικό μου στοίχημα την ποιοτική ανανέωση της ΝΔ, δίνοντας την ευκαιρία σε καινούργια πρόσωπα να συμμετάσχουν και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κομμάτων κοινωνίας και πολιτικής".

ΣΧΟΛΙΑ (42)

γάτα ο πονηρός..

πού πας ρε καραμήτρο να ψηφίσεις νηστικός τον Κούλη; δεν βλέπεις πώς σε κοιτάζει πονηρά κάθε φορά που μιλάει γα να σου αρπάξει την ψήφο; Ψήφισέ τον αλλά η ευθύνη αργότερα θα είναι εντελώς δική σου.

Koύλnnnnnnn... τα ερκovτiσιov να εivαι SIEMENS

'Aστo Koύλη... δεν θέλω άλλο σώσιμο. Με πόvεσε ο πwπός...

Moσχάτο, Πειραιώς 62

@22:13: Είσαι ωραioς φίλε μου ΓΙΩPΓHΣ! Έλα από τα γραφεiα μας και ζήτα τον αvτιπρόεδρο μπoυμπoύκο, να σου δώσω τα 0.80 ευρώ για το σχόλιό σου! Kαι επειδή κάνεις υπερωρίες με τα πάμπολλα σχόλιά -ένεκα Σ/Κ, θα σε φιλέψω και γλυκό περγαμόντο αυτή την φορά!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Αντιπρόεδρε σε ευχαριστώ! Μήπως όμως έχεις να μου δώσεις και καμιά καφετιέρα Siemens; Ξέρεις εσύ από τα αποθεματικά της οικογένειας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΓΟΣ

Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. Το ότι θα αλλάξει την Ελλάδα ο Κούλης, αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά προς τα που και πως θα την αλλάξει δεν ξέρω. Σίγουρα όχι προς το καλύτερο, αλλά πρός το χειρότερο. Πολλοί θα κλάψουν και θα λένε: <<Δεν μου κοβόταν το χέρι μου καλύτερα>>. Ελπίζω όμως και εύχομαι, ότι στην πλειοψηφία θα επικρατήσει η λογική και όχι η πολιτική τοποθέτηση του κάθε ενός, που πηγάζει από οικογενειακή παράδοση.

Γιαννης

Βλέπω πολλους μονοχειρες στο δρομο Μηπως ειναι συριζαιοι;;

Εμπρός !

Πάμε Κυριάκο με αέρα, να φύγει Η ΧΟΛΕΡΑ και μετά ολοταχώς για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ !

Νεοδημοκράτης #metonkyriako κεντροαριστερός τσατσοπουλικός

Ευτυχώς ο καθαρισμός η απολύμανση θα γίνει με μηχανήματα και σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες της SIEMENS! Ξέρει o Koύλης μας απ' αυτά!!!

Nnσιώτης

Μια οικογενειοκρατία, ένα σόι μέσα στην διαφθορά και την μίζα που 100 χρόνια το ταΐζει ο Ελληνικός λαός... κι όμως υπάρχουν πρόβατα που σκοτώνονται για τους Μητσοτάκηδες. (Και για τους Παπανδρέιδες και τους Καραμανλήδες)

Κούλης Γκιοζάκος

Συγνώμη για την ενόχληση, θέλω να γίνω πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού και ζητώ να μου πείτε αν θα με ψηφίσετε... Κάνω κωλοτούμπες, χαριτωμενιές και ότι άλλο τραβάει ψυχή σας... Μπορείτε να μου ρίξετε και καμιά φάπα αν θέλετε... Όχι, δεν καταλάβατε καλά, τις μίζες δεν πρόκειται να τις μοιραστούμε... Ανήκουν δικαιωματικά σε μένα και την οικογένειά μου!!! Καλά μη βαράτε, θα σας αφήσω να γλύψετε κι εσείς κανένα κόκαλο!!!

Εσείς στην ΝΔ πρώτα δώστε τα 220.000.000 ευρώ που χρωστάτε

Λαμόγιααααααααααα

Στα 4 ούλoι εiτε με Aλέξn εiτε με Koύλn

O Koύλης Mnτσοτάκns ας δεσμευτεί ότι θέλει... μόλις όμως, πάρει την μίζα του θα κάνει ότι θέλουν το ΝΑΤΟ, ή η ΕΕ ή η Μέρκελ! Λες και δεν ξέρουμε τόσα χρόνια την οικογένεια των βαμπίρ...

kapoios

Καρανίκα, έχετε ξεπουλήσει τα πάντα στο ΝΑΤΟ και τολμάτε να μιλάτε; Ο Μητσοτάκης, πάντα φιλελεύθερος ήταν, εσείς είστε οι υποκριτές.

Η Δεξιά πάντα ήθελε τα τελευταία χρόνια το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να κυβερνήσει.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για το μοναδικό, ανεπανάληπτο γεγονός της συγκυβέρνησης με τον ........... Τσιπρανδρέου !!!! Yea 👍 ✌️ 👏

ΓΙΩΡΓΗΣ

Θα κυβερνησει με την πραγματικη θεληση του ελληνικου Λαου, οπως θα εκφραστει στις Εκλογες αυτες χωρις τα ψεματα τις απατες και αυταπατες και επικοινωνιακα παιγνιδια καστρομαδουρικα, που κυβερνησε(;),λεμε τωρα(!),ο Τσιπρας.Στο χερι μας ειναι θελει δε θελει ο Τσιπρας τις εκλογες του Μαιου να τις κατασησουμε δημοψηφισμα και σαν εθνικες! Και τοτε πια, θα καταρρευσει η τσιπροκυβερνηση εντος 15θημερου!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

summit_ar

Το βέτο της Γαλλίας στην έναρξη διαπραγματεύσεων με Τίρανα και Σκόπια - Ο κίνδυνος του decoupling - Οι κυρώσεις στην Τουρκία για την Συρία και την κυπριακή ΑΟΖ και το μεταναστευτικό - Οι συζητήσεις για το Brexit - Το απόγευμα στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για το πρώτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συμμετέχει ως πρωθυπουργός

kerameos_mainn

Πρυτάνεις, ΟΛΜΕ και σύνδεσμος κολεγίων θα προσέλθουν σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για να καταθέσουν τις απόψεις τους για το σχέδιο νόμου και τις αλλαγές που φέρνει

4923538

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στη λειτουργία της νέας πλατφόρμας του κόμματος η οποία όπως είπε θα συμβάλλει στη συγκρότηση μιας μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης - Νέα σφοδρή επίθεση στη ΝΔ 

3