Λαφαζάνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Υπάρχει συγκεκαλυμμένη εγκατάλειψη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

lafazanis-gonesi-koukl

Οι γονείς τους είναι σχεδόν ξεχασμένοι από την πολιτεία είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Την εκτίμηση ότι «θεωρώ ότι υπάρχει μια πολύ συγκεκαλυμμένη εγκατάλειψη» της κυβέρνησης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς «πίσω από ένα δημόσια επιτηδευμένο ενδιαφέρον» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6
ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε το Σαββατοκύριακο με τους γονείς των δύο στρατιωτικών ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας είπε ότι «νιώθω ότι είναι είναι σχεδόν ξεχασμένοι από την πολιτεία (σ.σ. οι γονείς των στρατιωτικών), δεν έχουν ουσιαστική ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσής τους που είναι ανυπολόγιστα μεγάλη εθνική υπόθεση».

«Για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο ζούμε τέτοια κατάσταση με Έλληνες στρατιωτικούς να είναι σε ξένη χώρα άδικα παράνομα κατά πλήρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και εμείς να μην μπορούμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά για την επιστροφή τους» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η Ελλάδα θα έπρεπε να το είχε κάνει πρώτο θέμα σε διεθνές επίπεδο. Η κυβέρνηση το θεωρεί μια μεγάλη ενόχληση ενώ θα έπρεπε να κινεί γη και ουρανό σε όλα τα μήκη του πλανήτη.

Χαρακτήρισε, ακόμα, «οδυνηρό» να λένε από την κυβέρνηση ότι μέχρι τις εκλογές δεν θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των δύο στρατιωτικών. «Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν» είπε χαρακτηριστικα με αφορμή όσα είχε δηλώσει πρόσφατα ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης έκανε λόγο για μια «περίπου αναίτια απαγωγή και αναίτια σύλληψη και φυλάκιση των δύο στρατιωτικών. Ψάχνουν υποτίθεται ένα κινητό για να βρουν στοιχεία επιβαρυντικά κάτι που θα μπορούσε να γίνει σε μια ημέρα».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Νίκη

Υπουργάρες με το "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης".

Ανδρεας

Πρέπει να ντρέπεσαι ηλίθιε. Κάνεις κομματισμό. Βάλε τους Ρώσους και τον αγωγό σου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ydfvytw

Διαλυτικά φαινόμενα στο Ποτάμι, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γρηγόρη Ψαριανού και του Γιώργου Αμυρά – Tο Ποτάμι παύει να υφίσταται ως Κοινοβουλευτική Ομάδα και όλοι οι βουλευτές είναι ανεξάρτητοι - Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής έθεσε στη διάθεση του Ν. Βούτση  ο Σπύρος Λυκούδης

50
amyras-giwrgos-708

Η διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού συνεπάγεται πως ο Σταύρος Θεοδωράκης παύει να αναγνωρίζεται ως Πρόεδρός της και επομένως δεν δικαιούται να τοποθετείται στη Βουλή ως πολιτικός αρχηγός αλλά μόνο ως απλός βουλευτής