Δένδιας: Η «βροχή» των κυβερνητικών τροπολογιών κρύβει πολλά

Δένδιας: Η «βροχή» των κυβερνητικών τροπολογιών κρύβει πολλά

Οι 33 τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες αποδεικνύουν την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά περί ηθικής στην πολιτική, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Καταγγελία ότι οι 33 τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή προβλέπουν παράταση του καθεστώτος απευθείας αναθέσεων για το προσφυγικό και διαγραφή προστίμων για άγνωστα επιχειρηματικά συμφέροντα πραγματοποίησε, μέσων του ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.

Σημείωσε αιχμηρά πως δεν θυμάται καμία ανάλογη «βροχή» τροπολογιών όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, καθώς πολλές από τις αλλαγές που προτείνονται «κρύβουν πράγματα».

Τόνισε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η διγλωσσία της σημερινής κυβέρνησης, η οποία ως αντιπολίτευση στηλίτευε την νομοθέτηση μέσω πολλών τροπολογιών.

«Είναι ντροπή» να γίνονται τέτοια πράγματα από μία κυβέρνηση που κάνει μάλιστα λόγο για ηθική συμπεριφορά, υποστήριξε ο κ. Δένδιας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η εποχή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μείνει στη μνήμη ως η χειρότερη νομοθετική περίοδος στη νεοελληνική ιστορία.

Ερωτηθείς εάν μία μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν διατεθειμένη να δεσμευθεί ειλικρινά για αναστολή της λογικής των πολλών τροπολογιών, ο κ. Δένδιας απάντησε πως το κόμμα μπορεί και πρέπει να το πράξει.

Προσέθεσε ότι ταιριάζει στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη να δεσμευθεί για κάτι τέτοιο και να το πραγματοποιήσει.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4656046

«Αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση» επανέλαβε, προσθέτοντας ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας - Τόνισε ότι, αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, «ήρθε η ώρα να πάρει θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» - Αν η η Συμφωνία υποκρύπτει αλυτρωτισμό, τότε «να μπλοκαριστεί από το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών»

17
kls02

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους Έλληνες του εξωτερικού να «πάρουν μια τολμηρή απόφαση» και «να αφήσουν τη ζωή την οποία έχουν δημιουργήσει εκτός Ελλάδας, και να γυρίσουν στη χώρα μας» - Τι είπε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

42