Γεννηματά στο ΘΕΜΑ 104,6: Είμαστε απέναντι στον Τσίπρα που συγκυβερνά με «ακροδεξιά απόφυση» τον Καμμένο

Γεννηματά στο ΘΕΜΑ 104,6: Είμαστε απέναντι στον Τσίπρα που συγκυβερνά με «ακροδεξιά απόφυση» τον Καμμένο

Για τους πλειστηριασμούς είπε ότι «κατ' επανάληψη έχω ζητήσει προστασία για τα μικρά και μεσαία νοικοκυριά» και συμπλήρωσε «πρέπει επιτέλους να ζητήσει παράταση η κυβέρνηση» από τους εταίρους για την προστασία της πρώτης κατοικίας, που λήγει στο τέλος του 2017

Γεννηματά στο ΘΕΜΑ 104,6: Είμαστε απέναντι στον Τσίπρα που συγκυβερνά με «ακροδεξιά απόφυση» τον Καμμένο
Δεν είναι μόνο στο όνομα, ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς είναι κίνημα και στην πράξη, καθώς δεν προέκυψε από διευθετήσεις και συνεννοήσεις κορυφής, αλλά από 212.000 ψήφους, τόνισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής,
Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6
.

Αναφορικά με το πρώτο συνέδριο του κόμματος, η κ. Γεννηματά αποκάλυψε ότι ο στόχος είναι να διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου, ώστε και πολύς χρόνος να μην περάσει, αλλά και να προλάβουν να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.
Κλείσιμο

Για τους πλειστηριασμούς είπε ότι «κατ' επανάληψη έχω ζητήσει προστασία για τα μικρά και μεσαία νοικοκυριά» και συμπλήρωσε «πρέπει επιτέλους να ζητήσει παράταση η κυβέρνηση» από τους εταίρους για την προστασία της πρώτης κατοικίας, που λήγει στο τέλος του 2017.

«Είναι αδιαπραγμάτευτη η προστασία της πρώτης κατοικίας για τα δάνεια που έχουν λάβει μικρά και μεσαία νοικοκυριά» είπε η κυρία Γεννηματά.

Στο θέμα της Σαουδικής Αραβίας, σχολιάζοντας το λόγο που η Δημοκρατική Συμπαράταξη ψήφισε θετικά στη συμφωνία, η κυρίας Γεννηματά είπε ότι τότε ψήφιζαν για μία διακρατική συμφωνία και πως όλα τα υπόλοιπα ακολούθησαν.

Στη συνέχεια έθεσε το ερώτημα, πώς γίνεται οι Σαουδάραβες να ζητούσαν 100.000 οβίδες και η συμφωνία να μιλά για 300.000 οβίδες. «Πού θα κατέληγαν οι υπόλοιπες;»

Ακολούθως η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι είναι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο τρόπος με τον οποίο κυβερνά δεν συνάδει με κανένα από τα προοδευτικά κόμματα της Ευρώπης, μιας και συγκυβερνά με «μια ακροδεξιά απόφυση», τον κ. Καμμένο, και για το ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε πουθενά «όχι» και δεν διαπραγματεύτηκε υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης