Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι «τσόντα», ούτε ουρά κανενός

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι «τσόντα», ούτε ουρά κανενός

Είναι πυλώνας της κυβερνητικής σταθερότητας που δεν πρέπει να διασαλευθεί ενόψει των εκλογών του Μαΐου, επανέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι «τσόντα», ούτε ουρά κανενός
Σταθερός στη γραμμή ότι το στοίχημα των εκλογών του Μαΐου είναι η κυβερνητική σταθερότητα που περνάει μέσα από τη στήριξη του «πυλώνα σταθερότητας» όπως αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά παρέμεινε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΝΕΡΙΤ.

Επιμένοντας, μάλιστα, σε αυτό τον ισχυρισμό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του «δεν είναι ούτε "τσόντα" ούτε ουρά, δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά». 

Κλείσιμο
Εξηγώντας περαιτέρω τη συλλογιστική του ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «το στοίχημα αυτών των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών που θα έχουμε στις 18 και 25 Μαΐου, είναι, κατά βάθος, η κυβερνητική σταθερότητα αλλά και ο σταθερός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας που βαδίζει στην έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο».

«Και θα ήταν πραγματικά κρίμα, τώρα που αρχίσαμε την έξοδο, αυτό να διασαλευθεί, να τεθεί υπό αμφισβήτηση, για λόγους αμιγώς πολιτικούς» υποστηρίζοντας ότι «η στρατηγική της εφόδου που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν μερικούς μήνες, απέτυχε» και άρα κατά τον κ. Βενιζέλος «δεν πάμε σε εκλογές-δημοψήφισμα».

Απευθύνοντας, τέλος, έμμεσο κάλεσμα στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι «δεν είναι σωστό και λογικό κάποιοι να χρεώνονται ένα μεγάλο κόστος και να μην πιστώνονται αυτά που αναλογικώς δικαιούνται να πιστωθούν, τώρα που η χώρα έχει αρχίσει την έξοδο από την κρίση. Άρα, εμείς περιμένουμε τη στάση του ελληνικού λαού, την ωριμότητά του, τη σοφία του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης