Βαλλιανάτος: Γιατί είπα ανοιχτά ότι είμαι οροθετικός

Βαλλιανάτος: Γιατί είπα ανοιχτά ότι είμαι οροθετικός

«Μόλις επανήλθε η υποψηφιότητά μου... άρχισαν οι ερωτήσεις και τα σχόλια κάτω από τη μέση» λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Βαλλιανάτος: Γιατί είπα ανοιχτά ότι είμαι οροθετικός
Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, μέσω Facebook, ότι είναι οροθετικός.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης, με τα σχόλια να ποικίλλουν.

Άλλοι συγχαίρουν τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για το θάρρος του να αποκαλύψει ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, που αφορά μάλιστα στην υγεία του και τη σεξουαλική του ζωή, ενώ οι επικριτές του εστιάζουν στο χρόνο που επέλεξε, προκειμένου να αποκαλύψει αυτή την περιπέτεια της υγείας του και το προσωπικό δράμα που βιώνει.

Κλείσιμο
Ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης, εξήγησε γιατί προέβη στην προσωπική αυτή αποκάλυψη.

«Μόλις επανήλθε η υποψηφιότητά μου, εκτός από τους καλοθελητές, προκύπτουν βεβαίως και η κακοθελητές, όπως όλοι ξέρουμε, άρχισαν λοιπόν οι ερωτήσεις και τα σχόλια κάτω από τη μέση. Ξέρετε, εγώ αυτά δεν τα σηκώνω. Έτσι, προκειμένου να ασχοληθώ με την ατζέντα των αυτοδιοικητικών εκλογών, που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, αποφάσισα να τελειώνω με όσα ενδεχομένως να μου έσουραν ή να με εκβίαζαν ή να μου έλεγαν διάφοροι, λέγοντάς τα πρώτος, για να πάω να δω αν έρχονται» είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης