«Καβγάς» για τα 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον «Αρκτούρο»

«Καβγάς» για τα 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον «Αρκτούρο»

Σωρεία αντιδράσεων - Διαβάστε τι λέει η οικολογική οργάνωση σε επίσημη ανακοίνωσή της

Γυρνάνε σελίδα στη Red Bull!
«Καβγάς» για τα 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον «Αρκτούρο»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η απόφαση της οικολογικής οργάνωσης «Αρκτούρος» να κάνει δεκτή δωρεά ύψους 5.000 ευρώ από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Η δωρεά των 5.000 ευρώ έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της Χρυσής Aυγής, όπου, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη ζωοφιλία του γενικού γραμματέα του κόμματους Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος «φιλοξενεί στην οικία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και 1 γάτο».  

Σημειώνεται ότι η οργάνωση, που αγωνίζεται για την προστασία της αρκούδας, ιδρύθηκε από τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Μάλιστα, έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες, ο «Αρκτούρος»  μέσα από ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε την εν λόγω δωρεά.
Κλείσιμο

«Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία», επισημαίνεται.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του «Αρκτούρου»:

«Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διανύει σήμερα την πιο δύσκολη περίοδο της λειτουργίας του. Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων. Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία. Δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού. Σταθερή ιδεολογία του είναι η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία. Τέλος, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραμένοντας πιστός όλα αυτά τα χρόνια στις αρχές του, συνεχίζει με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια τη διαχείριση στα οικονομικά της οργάνωσης. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ χρειάζεται την υποστήριξη σας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Σας περιμένει δίπλα του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης