Δείτε τι έκαναν σε κοριτσάκι σε παιδικό σταθμό

Δείτε τι έκαναν σε κοριτσάκι σε παιδικό σταθμό

Δείτε τις φωτογραφίες – Έδεσαν σφιχτά τα παπούτσια 17 μηνών παιδιού με ταινία για να μην μπορεί να τα βγάλει προκαλώντας του μώλωπες και σημάδια

day_care
Σοκ έπαθε μια μητέρα όταν πήγε στον παιδικό σταθμό της κόρης της για να την πάρει και ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα που την έκανε έξαλλη. Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού είχαν δέσει σφιχτά με ταινίες τα πόδια του παιδιού για να μην μπορεί εκείνο να βγάλει τα παπούτσια του.

Η Jessica Hayes ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media και δείχνουν τα παπουτσάκια της μόλις 17 μηνών κόρης της να είναι ασφυκτικά δεμένα με ταινία. Μάλιστα η ίδια λέει ότι ήταν τόσο σφιχτά που τα ποδαράκια του παιδιού είχαν μώλωπες και έντονα σημάδια.

mum_feet
mum_feet1
mum_feet12
Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στον παιδικό σταθμό «Pleasant Hill» στη Βόρεια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η διευθύντρια του σταθμού είπε πως ενοχλήθηκε από το περιστατικό. Η Jessica έγραψε: «Κάποιος προφανώς ενοχλήθηκε που η κόρη μου είχε μάθει να βγάζει τα παπούτσια της. Είχαν δέσει με ταινία μέχρι και τους αστραγάλους. Είναι μόλις 17 μηνών και δεν μπορούσε να μιλήσει. Αυτό γίνονταν για καιρό και γαι το λόγο αυτό είναι εμφανή τα σημάδια και οι μελανιές.

Κλείσιμο
Ο παιδικός σταθμός απέλυσε δύο μέλη του προσωπικού τα οποία θεώρησε υπεύθυνα για το συμβάν ενημερώνοντας σχετικά τους γονείς χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Η Jessica γνωστοποίησε το γεγονός στα social media για να ενθαρρύνει και άλλους γονείς που τυχόν αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης