Φλορίντα Πετρουτσέλι για κορωνοϊό: «Η αδελφή μου έχει εγκλωβιστεί στην Μπολόνια χωρίς τρόφιμα»

Φλορίντα Πετρουτσέλι για κορωνοϊό: «Η αδελφή μου έχει εγκλωβιστεί στην Μπολόνια χωρίς τρόφιμα»

Η ιταλικής καταγωγής δημοσιογράφος που μένει μόνιμα στην Αθήνα,  διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δήλωσε ότι έχει περιοριστεί στο σπίτι της, πολύ πριν έρθει ο ιός στην Ελλάδα – «Μου το έλεγαν οι δικοί μου από την Ιταλία»

florida_petroutseli
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της στην Ιταλία. «Όλη μου η οικογένεια είναι στην Ιταλία. Εγώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι πριν ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα έρθει. Τα πράγματα στην Ιταλία είναι πραγματικά δραματικά. Η οικογένεια μου είναι καλά. Χθες στην Ιταλία πέθαναν πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Δεν το φρέναραν στην αρχή και τώρα προσπαθούν» δήλωσε μεταξύ άλλων.
«Στην Ιταλία παρατηρούν πού βρίσκεσαι από την κίνηση των κινητών. Η αδερφή μου είναι στο πανεπιστήμιο στην Μπολόνια και δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι. Έχει πρόβλημα με τα βασικά τρόφιμα. Προσπάθησε η μαμά μου να της στείλει τρόφιμα με λεωφορείο. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. (…) Εμείς εδώ δεν έχουμε καμία σχέση με την Ιταλία. Ευτυχώς το πήραμε όλο αυτό σοβαρά από την αρχή. Πρέπει να μείνουμε στο δικό μας σπίτι. Εγώ δε βγαίνω καθόλου. Χθες έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος λόγω εγκυμοσύνης. Δε μπόρεσα να πάω. Είναι πολύ επικίνδυνο. Ήρθε άνθρωπος εδώ και μου πήρε αίμα» κατέληξε.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλά για τις αντίξοες συνθήκες που ζει η οικογένειά της στην Ιταλία


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Αναλυτικά τα συμπτώματα - Ποιες οι διαφορές με το κρυολόγημα και τη γρίπη

Κορωνοϊός: Ποιες είναι οι ευπαθείς ομάδες - Πώς μπορούν να προστατευθούν

Κορωνοϊός: Πότε κινδυνεύουν τα παιδιά με καρδιοπάθειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης