Το GNTM έχει μπει στην τελική ευθείακαι τα πράγματα δυσκολεύουν για τα επίδοξα μοντέλα που παραμένουν στο σπίτι του ριάλιτι. Όλα τα κορίτσια βάζουν τα δυνατά τους και δίνουν σε κάθε δοκιμασία τον καλύτερό τους εαυτό. Τη Δευτέρα θα έχουμε μία ακόμα δοκιμασία αποχώρησης και ένα κορίτσι θα δει την πόρτα εξόδου του παιχνιδιού.
Οι νεαρές κοπέλες θα χρειαστεί να περάσουν πράγματι από μία δύσκολη δοκιμασία αφού θα χρειαστεί να φωτογραφηθούν σε έναν αυθεντικό στίβο μάχης. Κάτι που θα τις δυσκολέψει ιδιαίτερα, τις περισσότερες τουλάχιστον, καθώς η Βίκυ Καγιά θα έρθει στη δύσκολη θέση να πρέπει να φωνάξει στον... τάκο μερικά από τα κορίτσια φαβορί.
Μία όμως θα φύγει τελικά και η αλήθεια είναι πως η αποχώρησή της αποτελεί έκπληξη, καθώς το συγκεκριμένο κορίτσι θεωρούταν φαβορί από αρκετούς για την τελική τριάδα. Πρόκειται για την Ασημίνα Χαρίτου, η οποία είναι μέλος των περιβόητων FF.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών