Βίκυ Καγιά: «Τα κορίτσια μιλάνε και δεν σκέφτονται ότι τα τραβάει μια κάμερα»

Βίκυ Καγιά: «Τα κορίτσια μιλάνε και δεν σκέφτονται ότι τα τραβάει μια κάμερα»

Πώς σχολίασε η Βίκυ Καγιά τις δηλώσεις της Μαρτίνας - Τι αποκάλυψε για το GNTM

Screen-shot-2018-08-24-at-4_12_22-PM-550x329
Τα όσα είπε η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ μετά την αποχώρησή της από το GNTM κλήθηκε να σχολιάσει η Βίκυ Καγιά, λέγοντας πως είναι «φυσικό ότι ταλαιπωρήθηκε η Μαρτίνα, γιατί όλο αυτό που γίνεται με τα social media είναι πάρα πολύ ενοχλητικό για ανθρώπους που δεν έχουν μια συμβατή σχέση με τη δημοσιότητα. Είναι πολύ σκληρό πράγμα».

Όσο για τους ισχυρισμούς της παίκτριας ότι στο μοντάζ επέλεγαν μόνο τα αρνητικά της σχόλια για άλλες κοπέλες, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο μοντάζ έβαζαν μόνο τα αρνητικά. Η Μαρτίνα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ όμορφη και έχει και εξαιρετικό χιούμορ. Απλά πολλές φορές μεταξύ τους, αυτές που δεν έχουν εμπειρία με το μόντελινγκ και με την τηλεόραση, μιλάνε μεταξύ τους σαν φίλες, ενώ γράφει μια κάμερα. Δεν φταίει κανείς για αυτό, είναι η απειρία. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το βλέπει κι άλλος και πρέπει να το φιλτράρουμε. Γιατί να γίνει μοντάζ σε κάποια και μια άλλη όχι;».  

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε επίσης ότι πίσω από τις κάμερες υπάρχει catering για όλους και σε κάθε γύρισμα υπάρχει ψυχολόγος και ψυχίατρος. 

Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Μαρτίνα Χαφιιτσούκ του GNTM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης