Σήμερα είναι τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού και από νωρίς το πρωί δέχθηκε τις πιο όμορφες ευχές από τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια. Ο υπουργός υγείας, ανέβασε μια φωτογραφία τους στα social mediaγια να ευχηθεί και δημόσια στη σύζυγό του «χρόνια πολλά». Όπως βλέπετε, η Τζένη ακουμπά στο στέρνο του και φαίνεται απόλυτα ήρεμη και ερωτευμένη.
«Χρόνια πολλά Τζενάκι μου!», είναι τα λόγια του Βασίλη Κικίλια στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς