Με το «Φλασάκι» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με το «Φλασάκι» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Από το κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο αποχαιρέτησε βαθιά συγκινημένος τον αγαπημένο φίλο του και συνεργάτη

maxairitsas-papakonstantinou
Στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά βρέθηκε χθες το βράδυ ο  Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την προγραμματισμένη συναυλία του, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων για το νέο δίσκο «Μπλέξαμε». Στην αρχή της συναυλίας του ο συναισθηματικά φορτισμένος Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη και τραγούδησε μαζί με το κοινό το «Φλασάκι», ένα διαχρονικό τραγούδι σε στίχους του Σάκη Μπουλά και μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Ένας αγαπημένος, πολύ αγαπημένος φίλος. Ένας σπουδαίος συνεργάτης, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Θα ήθελα στην αρχή της συναυλίας, που έτσι κι αλλιώς θα είναι αφιερωμένη από εμάς όλους στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, να ενώσουμε τη φωνή μας τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι του, σε στίχους του φίλου του και φίλου μας, του Σάκη του Μπουλά. Πάμε μαζί, έτσι, για καλό κατευόδιο», ανέφερε στον αποχαιρετισμό του πριν την έναρξη της συναυλίας του.

Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο από τη live μετάδοση στο Facebook ενός από τους παρευσικομένους, το οποίο κοινοποίησε στη σελίδα της στο Facebook και η Ελένη Ράντου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης