Σκάρλετ Γιόχανσον: Πιστεύω ότι ο Γούντι Άλεν δεν κακοποίησε την υιοθετημένη κόρη του
«Έχω συζητήσει πολύ μαζί του για το θέμα αυτό (σ.σ. τις κατηγορίες κακοποίησης). Ήμουν πολύ ευθύς απέναντί του και το ίδιο ήταν και αυτός. Διατηρεί τη θέση του ότι είναι αθώος και τον πιστεύω» δήλωσε η διάσημη ηθοποιός
Αναφανδόν υπέρ του Γούντι Άλενμετά τις κατηγορίες για κακοποίηση που εξαπέλυσε σε βάρος του η υιοθετημένη κόρη του Ντίλαν Φάροου, τάχθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον.
Σε συνέντευξή της στο Holywood Reporter η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για τον διάσημο σκηνοθέτη αλλά και την πίστη της στην αθωότητά του.
«Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω και θα συνεργαζόμουν μαζί του οποιαδήποτε στιγμή» δήλωσε η Γιόχανσον η οποία έχει συνεργαστεί τρεις φορές με τον Γούντι Άλεν στις ταινίες Match Point, Scoop και Vicky Cristina Barcelona.
«Έχω συζητήσει πολύ μαζί του για το θέμα αυτό (σ.σ. τις κατηγορίες κακοποίησης). Ήμουν πολύ ευθύς απέναντί του και το ίδιο ήταν και αυτός. Διατηρεί τη θέση του ότι είναι αθώος και τον πιστεύω» πρόσθεσε η Γιόχανσον.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν γίνει δύο έρευνες σε βάρος του Άλεν χωρίς να έχει απαγγελθεία, τελικά, καμία κατηγορία σε βάρος του.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.