Αυτοί είναι οι πιο ωραίοι Τούρκοι ηθοποιοί

Αυτοί είναι οι πιο ωραίοι Τούρκοι ηθοποιοί

Ποιοι έχουν γίνει διάσημοι και στο εξωτερικό, κερδίζοντας δόξα και χρήμα

turks
Ακόμα και αν δεν έχετε δει τουρκική σειρά, αρκεί ένα trailer για να αντιληφθείτε ότι στα περισσότερα σίριαλ της γείτονος πρωταγωνιστούν πολύ ωραίοι άντρες ηθοποιοί. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εν λόγω κύριοι, δεν είναι προικισμένοι μόνο με εξωτερικά χαρίσματα, αλλά έχουν και πολύ ταλέντο. Ορισμένοι εξ αυτών έχουν και εντυπωσιακό βιογραφικό με σπουδές σε δύσκολα αντικείμενα, αλλά και φιλανθρωπικό έργο.

Ποιοι είναι 

1. Ο Barış Arduç είχε την τύχη να πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ Kiralik Ask, το οποίο ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές ρομαντικές κομεντί. Πολλοί βέβαια ισχυρίζονται ότι το Kiralik Ask είχε την τύχη να έχει πρωταγωνιστή τον Arduç, καθώς με τη λάμψη του και την επιτυχία που είχε στο γυναικείο φύλο έφερε τη σειρά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού. Όπως και να έχει, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς και όχι μόνο στην Τουρκία.

Κλείσιμο

Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1987 στην πόλη Scherzingen της Ελβετίας από Τούρκους γονείς. Εκεί έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι που η οικογένειά του επέστρεψε στην Τουρκία. Η συνάντησή του με την ηθοποιό του θεάτρου Ayla Algan, ήταν καταλυτική στη ζωή του καθώς ήταν τότε που αποφάσισε να στραφεί στην υποκριτική. Αρχικά ξεκίνησε με μικρούς ρόλους σε διάφορες σειρές μέχρι που πρωταγωνίστησε στο Kiralık Aşk την περίοδο 2015–2017. Η σειρά του έφερε δόξα, χρήματα και βραβεία και τον έβαλε στο top 10 των «χρυσών» πρωταγωνιστών της Τουρκίας. Παράλληλα βοηθάει τη μεγαλύτερη αντικαρκινική οργάνωση της Τουρκίας.

Ο Arduç είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Gupse Özay από τον Σεπτέμβριο του 2014. Οι φαν του ηθοποιού δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τη σχέση του με την Özay, αντίθετα θα προτιμούσαν να τον έβλεπαν ζευγάρι με την Elçin Sangu, τη συμπρωταγωνίστριά του από το Kiralik Ask. Στα social media είχαν στηθεί μέχρι και καμπάνιες για να υποστηρίξουν ότι υπάρχει κρυφή σχέση, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο σίριαλ Kuzgun, κάνοντας στροφή στην καριέρα του με έναν πιο απαιτητικό ρόλο.

2. Ο Murat Yıldırım είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Τουρκίας και έχει αγαπηθεί πολύ και από το ελληνικό κοινό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@mrtyldrm #muratyildirim Best actor of Turkey💎💎🎬💖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mrtyldrm_fan_russia🇨🇾🇷🇺 (@mrtyldrm_fans_) στις


Γεννήθηκε στις 13 Απριλίου στο Ικόνιο της Τουρκίας και έχει δύο αδερφές. Ο πατέρας του ήταν καθηγητής λογοτεχνίας. Ο Murat αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστημίου Yildiz Technical στην Κωνσταντινούπολη, ενώ από μικρός είχε ιδιαίτερο ταλέντο και ενδιαφέρον για τα μαθηματικά. Παράλληλα όμως είχε μεγάλη αγάπη στη μουσική και το θέατρο, με τα οποία ασχολήθηκε επίσης σε μικρή ηλικία. Δεν υπήρχε σχολική παράσταση στην οποία να μη λάβει μέρος, ενώ ως φοιτητής έπαιζε ντραμς σε ροκ συγκρότημα. Ήταν τότε που αποφάσισε να συμμετάσχει στη θεατρική ομάδα της σχολής του, αλλά και να αρχίσει μαθήματα υποκριτικής, απόφαση που στάθηκε καταλυτική για το μέλλον του. Αφού συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, στην αρχή ερασιτεχνικά και αργότερα επαγγελματικά, ένας σεναριογράφος που τον είδε να παίζει σε μία κωμωδία τον πρότεινε στην εταιρία παραγωγής BKM του Γιλμάζ Ερντογάν. Ο Murat άρεσε πολύ και έτσι άρχισε να παίρνει τους πρώτους του ρόλους σε διάφορες σειρές και ταινίες.

Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος και επιτυχία ήρθε με την ρομαντική κομεντί Firtina το 2006, ενώ την ίδια χρονιά για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Araf προτάθηκε για βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Altın Portakal της Αττάλειας, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στη Τουρκία. Το 2007 πρωταγωνίστησε στο Asi, σειρά που έχει προβληθεί σε 73 χώρες και έγινε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη σειρά το 2011 ήταν υποψήφια στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο λόγω του γεγονότος ότι ήταν η σειρά με την δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο στο είδος της, γεγονός που ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του. Η τύχη του χαμογέλασε ξανά μετά το Asi, γιατί πρωταγωνίστησε στη σειρά Έρωτας και Τιμωρία (Aşk ve Ceza). Και αυτή είχε τεράστια επιτυχία τόσο στην Τουρκία, όσο και στο εξωτερικό. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, οι φαν του περιμένουν πώς και πώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην Τουρκία καθώς θα πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά.

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο Yıldırım γνώριζε την πρώτη του σύζυγο, Burçin Terzioğlu, στα γυρίσματα του Firtina. Έμειναν παντρεμένοι από το 2008 μέχρι το 2014.

Δύο χρόνια αργότερα ντύθηκε ξανά γαμπρός. Στις 25 Δεκεμβρίου του 2016 παντρεύτηκε την πρώην βασίλισσα ομορφιάς του Μαρόκο και ηθοποιό Iman Elbani. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά δυστυχώς πριν λίγο καιρό η Elbani, που ήταν έγκυος, απέβαλε.


Δείτε ποιοι άλλοι 4 ηθοποιοί είναι στη λίστα


Δείτε βίντεο: Αυτοί είναι οι πιο ωραίοι Τούρκοι ηθοποιοί
Αυτοί είναι οι πιο ωραίοι Τούρκοι ηθοποιοί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης