Μάιλι Σάιρους: Το μελαγχολικό νέο τραγούδι της και οι «άσχημες» φήμες για τον χωρισμό με τον Χέμσγουορθ

Μάιλι Σάιρους: Το μελαγχολικό νέο τραγούδι της και οι «άσχημες» φήμες για τον χωρισμό με τον Χέμσγουορθ

Πολλά διεθνή ΜΜΕ επισημαίνουν τις ομοιότητες ανάμεσα στους στίχους του κομματιού «Slide Away» και στην κακή εξέλιξη του γάμου του ζευγαριού - «Διαρροές»  από άτομα του κύκλου των δύο σταρ κάνουν λόγο για ναρκωτικά, αλκοόλ και απιστίες

cyrus-hemsworth54
Μόλις λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, μετά από σχεδόν επτά μήνες γάμου, η Μάιλι Σάιρους κυκλοφόρησε ένα καινούργιο κομμάτι που μιλά για χωρισμό και την ανάγκη να αποχωριστείς κάτι που σε πονά, λέγοντας αντίο.

Οι στίχοι του κομματιού, με τίτλο «Slide Away», είναι άκρως μελαγχολικοί, και πολλά διεθνή ΜΜΕ επισημαίνουν τις ομοιότητες ανάμεσα σε οσα περιγράφουν και στη θλιβερή κατάληξη του γάμου του ζευγαριού. Σε αυτούς περιλαμβάνονται επίσης αναφορές σε αλκοόλ και ναρκωτικά, την ώρα που αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τις καταχρήσεις να είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν το ευτυχισμένο ζευγάρι στην απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

«Κάποτε ζούσαμε στον παράδεισο... νομίζω ότι θα μου λείψουν τα φώτα του λιμανιού, αλλά ήρθε η ώρα να πω αντίο» τραγουδά η σταρ σε κάποιο σημείο του κομματιού. Σε κάποιο άλλο σημείο οι στίχοι αναφέρουν, σε ελεύθερη μετάφραση: «Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαμε ευτυχισμένοι, μια μέρα ξύπνησα και όλα είχαν γίνει στάχτη».

«Μωρό μου, είχαμε βρει ο ένας τον άλλον αλλά τώρα έχουμε χαθεί, ήρθε λοιπόν η ώρα να το αφήσουμε», συνεχίζει το κομμάτι, με τη Μάιλι Σάιρους να εξηγεί ότι «θέλω το σπίτι μου στους λόφους/δεν θέλω ουίσκι και χάπια/δεν τα παρατάω εύκολα αλλά δεν νομίζω ότι το θέλω αυτό».

«Ας προχωρήσουμε, δεν είμαστε δεκαεπτά/αυτή που ήμουνα δεν είμαι πια» καταλήγει η Σάιρους στο κομμάτι.

Miley Cyrus - Slide Away (Audio)


Παρόλο που , λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού το περασμένο Σάββατο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν την Σάιρους να φιλιέται με την φίλη της Κέιτλιν Κάρτερ, αρκετές πηγές είπαν στο People αυτήν την εβδομάδα ότι το ζευγάρι δεν σχεδιάζει να βγάλει άμεσα διαζύγιο.

«Έχουν μεγάλο παρελθόν μαζί, και αυτό τη δυσκολεύει πολύ να πει αντίο» είπε στο περιοδικό μια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον και των δύο σελέμπριτις, η σχέση τους το διάστημα πριν τον χωρισμό ωστόσο «δεν ήταν καθόλου υγιής» και γι' αυτό είναι «καλύτερο γι' αυτούς» που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι «διαρροές» για τα αίτια του χωρισμού

Τόσο η Μάιλι Σάιρους όσο και ο Λίαμ Χέμσγουορθ δείχνουν να  προσπαθούν - τουλάχιστον δημόσια - να διατηρήσουν το κλίμα μεταξύ τους φιλικό, και να χωρίσουν με πολιτισμένο τρόπο.

Ωστόσο οι δηλώσεις που έκαναν πρόσφατα άτομα από το περιβάλλον τους σε διεθνή ΜΜΕ ίσως δυσκολέψουν αυτήν τους την προσπάθεια.

«Διαρροές» που κάνουν λόγο για «καταχρήσεις» με ναρκωτικά και αλκοόλ και απιστίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός των δύο σταρ μπορεί τελικά να μην ήταν και τόσο... φιλικός.

Κλείσιμο
Άτομα που βρίσκονται κοντά στη Μάιλι, είπαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο TMZ ότι η ποπ σταρ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να σώσει τον γάμο της, αλλά δεν άντεχε πια το γεγονός ότι ο Λίαμ «έπινε πολύ» και έκανε χρήση ορισμένων ναρκωτικών. Στο παρελθόν, η 26χρονη τραγουδίστρια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τους εθισμούς της, και γι' αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη συνήθεια του άνδρα της δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή από εκείνη, μετά τη δύσκολη μάχη που είχε δώσει για να ξεκόψει.


Miley & Liam: Cheating Allegations | TMZ Live


Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από την πλευρά του Λίαμ διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, και λένε ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν το γεγονός ότι η Μάιλι ήταν άπιστη.

Άλλα άτομα από το περιβάλλον του σταρ του Hunger Games, είχαν πει αυτήν την εβδομάδα στο Page Six ότι ο 29χρονος ήλπιζε πως ο γάμος του με την Μάιλι Σάιρους θα αποτελούσε την έναρξη μιας «ήρεμης και τακτοποιημένης ζωής», ωστόσο μετά από λίγο καιρό η ποπ σταρ άρχισε να επιστρέφει στις «έξαλλες» συνήθειες του παρελθόντος της.

Πηγές από το περιβάλλον της 26χρονης πάντως απορρίπτουν αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η Μάιλι δεν απάτησε ποτέ τον Χέμσγουορθ κατά τη διάρκεια του γάμου τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης