Large o Λίαμ Χέμσγουορθ παρά την προδοσία της Μάιλι Σάιρους: Της εύχομαι υγεία και ευτυχία

Large o Λίαμ Χέμσγουορθ παρά την προδοσία της Μάιλι Σάιρους: Της εύχομαι υγεία και ευτυχία

Με ανάρτησή του στο Instagram δεν σχολίασε ούτε και διέψευσε όλες τις πληροφορίες για το παρασκήνιο και τα «καυτά» φιλιά που οδήγησαν στον χωρισμό του ζευγαριού

liam-miley
Στην πρώτη προσωπική δήλωσή του μετά τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους προχώρησε ο Λίαμ Χέμσγουορθ επιχειρώντας να δείξει μεγαλοσύνη παρά τα όσα έχουν γραφτεί για τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιό» του με την τραγουδίστρια.

«Της εύχομαι μόνο υγεία και ευτυχία καθώς προχωράει στη ζωή της» έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ίδια ανάρτηση ο προδομένος Λίαμ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την νέα ερωτική σχέση της Μάιλι Σάιρους και τα «καυτά» φιλιά που αντάλλαξε με την Κέιτλιν Κάρτερ στις διακοπές τους στην Ιταλία.

Ο Χέμσγουορθ δεν σχολίασε, ούτε και διέψευσε πάντως τις πληροφορίες ότι το ποτήρι για τον ίδιο ξεχείλισε όταν η Μάιλι άρχισε να τον γλείφει στο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες στο πρόσφατο Met Gala.

Στην ανάρτηση, τέλος, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο σε δημοσιογράφους προσθέτοντας πως όλα όσα έχουν γραφτεί και αποδίδονται στον ίδιο δεν είναι αληθή.

«Ειρήνη και Αγάπη» καταλήγει στο μηνυμά του ο πρώην πλέον σύζυγος της Μάιλι Σάιρους.

Κλείσιμο
liam-new1


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης