Η Αν Χάθαγουεϊ περιμένει το δεύτερο παιδί της

Η Αν Χάθαγουεϊ περιμένει το δεύτερο παιδί της

Το μήνυμά της σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογεννητικότητας

hatha01
Με ένα συγκινητικό μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την γονιμότητά τους, ανακοίνωσε η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της, καθώς δεν ανακοίνωσε ούτε πόσων μηνών είναι, ούτε πότε περιμένει να γεννήσει, αλλά ούτε και το φύλο του μωρού, η Χάθαγουεϊ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου φαίνεται καθαρά η εγκυμοσύνη της.

Στην λεζάντα έγραψε αστειευόμενη πως «δεν πρόκειται για ταινία» και πρόσθεσε: «Σταματώντας την πλάκα, σε όλους όσοι περνούν μια κόλαση υπογονιμότητας και σύλληψης, παρακαλώ να ξέρετε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω την επιπλέον αγάπη μου».

Η 36χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Άνταμ Σούλμαν και έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, τον Τζόναθαν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s not for a movie...⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης