Τζεφ Μπέζος: Κρατάει το 75% της Amazon μετά το διαζύγιο

jeff_bezos

Η πρώην σύζυγός του Μακένζι θα κρατήσει το υπόλοιπο 25%  - Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου με τη Λόρεν Σάντσεζ

O πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Τζεφ Μπέζος, κατέληξε σε συμφωνία με την πρώην σύζυγό του Μακένζι για την μοιρασιά της μυθικής περιουσίας τους.

Ο ιδρυτής της Amazon θα κρατήσει το 75% της συνολικής περιουσίας και η πρώην του θα πάρει το υπόλοιπο 25%.

Έτσι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος θα διατηρήσει τον έλεγχο στον οικογενειακό "θησαυρό", καθώς θα έχει την συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών της Amazon.

Η πρώην σύζυγός του θα διατηρήσει μόνο το 25% των συνολικών μετοχών τους , εκ των οποίων μόνο το 4% είναι μετοχές της Amazon.

Η σημερινή αξία αυτού του ποσοστού φτάνει τα 36 δισεκατομμύρια δολάρια. Η MacKenzie Βezos θα του παραχωρήσει επίσης όλες τις μετοχές της στην εφημερίδα Washington Post και στην εταιρεία Blue Origin.

Τα έγγραφα του διαζυγίου κατατέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο και η διαδικασία αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε περίπου 3 μήνες.

Και οι δύο ανακοίνωσαν την είδηση μέσω twitter δηλώνοντας ευγνώμονες που κατέληξαν σε ένα φιλικό διαζύγιο.
Ο χωρισμός του ζευγαριού  ανακοινώθηκε  τον περασμένο Ιανουάριο μετά τις απιστίες του Bezos με την παρουσιάστρια  Λόρεν Σάντσεζ και τα "καυτά" τους μηνύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.  
Η Μακένζι γνώρισε τον Τζεφ  το 1992, πριν εκείνος ιδρύσει την εταιρεία που έμελλε να εξελιχθεί στην "αυτοκρατορία" του διαδικτυακού εμπορίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Με 3 ακόμα διαζύγια προλαβαίνει να χάσει όλη την Amazon...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης