Τζεφ Μπέζος: Με... μυστηριώδη μελαχρινή εμφανίστηκε στα πάρτι των Όσκαρ - Άφαντη η Σάντσεζ!

Τζεφ Μπέζος: Με... μυστηριώδη μελαχρινή εμφανίστηκε στα πάρτι των Όσκαρ - Άφαντη η Σάντσεζ!

Όλοι αναρωτιούνται αν η σχέση τους υφίσταται ακόμα, ή αν διαλύθηκε υπό την πίεση των δημοσιευμάτων για τις... γυμνές selfies του μεγιστάνα

bezos01
Με μία μυστηριώδη μελαχρινή γυναίκα, και όχι με την Λόρεν Σάντσεζ, την καυτή πιλότο που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου πίσω από το πολύκροτο διαζύγιό του, εμφανίστηκε στο πάρτι της Beyonce και του Jay Z ο Τζεφ Μπέζος.

Η φιλενάδα του μεγιστάνα ιδρυτή της Amazon και πρώην τηλεπαρουσιάστρια ήταν άφαντη, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν η σχέση τους εξακολουθεί να υφίσταται ή διαλύθηκε κάτω από την πίεση των δεκάδων δημοσιευμάτων και εξωφύλλων για την παράνομη σχέση.

Τις προηγούμενες χρονιές, η Λόρεν Σάντσεζ έδινε το παρών σε πολλά πάρτι της βραδιάς των Όσκαρ, συνοδευόμενη από τον άνδρα της, τον ατζέντη των σταρ Πάτρικ Γουάιτσελ.

Σύμφωνα με την Toronto Star, ο ίδιος ο Γουάιτσελ αποφάσισε φέτος να κρατήσει χαμηλό προφίλ και απέφυγε να φωτογραφηθεί, έχοντας κουραστεί να τον αντιμετωπίζουν όλοι σαν τον «απατημένο σύζυγο».

Την ίδια πρόθεση φαίνεται να είχε και ο Τζεφ Μπέζος, ωστόσο ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε ενώς κατέφθανε στο Σατό Μαρμόντ, για το πάρτι του λαμπερού ζεύγους της μουσικής.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, λίγο νωρίτερα την ίδια βραδιά οι δύο ερωτικοί αντίζηλοι, Μπέζος και Γουάιτσελ, ήρθαν... μούρη με μούρη σε ένα άλλο πάρτι, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν αντάλλαξαν ορισμένες τυπικές κουβέντες ή αν έκαναν απλά ότι δεν είδαν ο ένας τον άλλον.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης