Το διαζύγιο της Μακένζι Μπέζος με τον ιδρυτή της Amazon θα μπορεί να την κάνει την πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου.
Αυτή τη στιγμή, όπως μεταδίδει το Newmoney.gr, η Φρανσουά Μπέτενκορ Μέιερς, εγγονή του ιδρυτή της βιομηχανίας καλλυντικών L'Oreal, είναι η πλουσιότερη γυναίκα με καθαρή αξία 45,6 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το δείκτη Bloomberg Billionaires, που μετρά την καθαρή θέση (net worth) των 500 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.
Ούτε το ζεύγος Μπέζος αλλά ούτε και η Amazon έχουν ακόμη σχολιάσει για το πως θα μοιραστούν τα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν ένα μερίδιο 16% στην εταιρεία. Χωρίς ωστόσο μια συμφωνία που να το αλλάζει αυτό, ο πλούτος θα μοιραστεί σίγουρα στα δύο, σύμφωνα με τη νομική εταιρεία Rower LLC στη Νέα Υόρκη.
Με 137,2 δισ. δολάρια, ο Τζεφ Μπέζος είναι ο πλουσιότερος άθνρωπος του κόσμου - μια μοιρασιά στα δύο θα μεατρέψει την Μακένζι στην πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου με 69 δισ. δολάρια.
Όμως ακόμη και το 1% της περιουσίας να λάμβανε, θα έμπαινε και πάλι στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων.
Οι περισσότερες από τις 66 πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη έλαβαν την περιουσία τους είτε από διαζύγιο είτε από διαθήκη.
Μόνο έξι γυναίκες της λίστας είναι αυτοδημιούργητες, συγκριτικά με 313 αυτοδημιούργητους άνδρες.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη