Κολλητός φίλος του Σάκη Τανιμανίδη ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Survivor 3

Κολλητός φίλος του Σάκη Τανιμανίδη ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Survivor 3

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο

tanimanidis
Tο Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με αλλαγές δεδομένου ότι αυτή τη φορά δε θα υπάρχουν αναγνωρίσιμοι παίκτες και ο αγώνας θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Ο ΣΚΑΪ, με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποίησε τους δώδεκα παίκτες – έξι άντρες και έξι γυναίκες – της ελληνικής ομάδας. Ανάμεσα στους άντρες συμμετέχοντες βρίσκεται και ένας φίλος του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο, τον personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστα στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Ο Κυριάκος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 22 μηνών. Ο 39χρονος είναι γνωστός στην Κύπρο εξαιτίας των εμφανίσεών του σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές ενώ ο γάμος του έγινε πρωτοσέλιδο στις κυπριακές εφημερίδες.

Ο Κυριάκος και η σύζυγός του Τατιάνα ταξίδεψαν το καλοκαίρι από την Κύπρο μέχρι τη Σίφνο προκειμένου να βρεθούν στον γάμο του καλού τους φίλου Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα. Μάλιστα, ανέβασαν και μια φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι την οποία συνόδευσε με την λεζάντα «Πάντα υγεία, ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια!(Κόρη κατά προτίμηση,ο Κριστιάν περιμένει)».

pelecanosgamos-768x569



Κλείσιμο
Επίσης, τον Οκτώβριο του 2017 ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βρεθεί στην Κύπρο και εκεί έβγαλε μια φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσά στους οποίους ήταν και ο φετινός διαγωνιζόμενος του Survivor.

«Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι…νοιώθω σαν το σπίτι μου!» είχε γράψει τότε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία.


sa-768x557

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης