Μπορεί να κατάφερε να «πετάξει»έξω από το παιχνίδι την Εύη Ιωαννίδου, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model.
Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου, η οποία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στον ημιτελικό του ριάλιτι μοντέλων.
Τα κορίτσια κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε μια πολύ απαιτητική φωτογράφιση, καθώς πόζαραν σε ένα παγωμένο σκηνικό μπροστά από τον φακό της Μαρίνας Βερνίκου, ενώ παρών στην φωτογράφιση ήταν και ο ιδιοκτήτης του Place Models, Γιάννη Νικολάου.
Οι φωτογραφίες ήταν άρτιες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πολύ το έργο της κριτικής επιτροπής.
Στην δυάδα αποχώρησης βρέθηκαν η Αννα Αμανατίδου και η Μαριάννα Παινέση. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM αποχωρεί η Αννα Αμανατίδου.
Στον μεγάλο τελικό του GNTM, λοιπόν, περνούν Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.