Αποκαλύψεις από τον πρώην του Τζορτζ Μάικλ: «Προσπαθούσε να αυτοκτονήσει - Ηθελε να μαχαιρωθεί»

Αποκαλύψεις από τον πρώην του Τζορτζ Μάικλ: «Προσπαθούσε να αυτοκτονήσει - Ηθελε να μαχαιρωθεί»

«Ο Τζορτζ Μάικλ προσπάθησε 25 φορές να μαχαιρώσει τον εαυτό του», λέει ο Φαντί Φαουάζ  σε νέο ξέσπασμα στα social media  - «Πολλά πρωινά το 2012 τον έβρισκα στο πάτωμα, κοντά στη φωτιά και του έλεγα: «Αφού δεν σου κάνει καλό, σταμάτα το GHB»

maikl_gomenos
Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ ξαναχτυπά με  νέες αποκαλύψεις που σίγουρα θα προκαλέσουν.  Σε μια «έκρηξη» μέσω των social media ο Φαντί Φαουάζ έγραψε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει 4 φορές, ενώ υποστηρίζει ότι είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει τον εαυτό του 25 φορές. Λέει μάλιστα, και δεν είναι η πρώτη φορά, ότι ο Τζόρτζ Μάικλ του είχε εκμυστηρευτεί, ουκ ολίγες φορές, ότι δεν θέλει άλλο αυτή τη ζωή. 

«Δεν μου περιέγραψε ποτέ πώς έκανε αυτές τις απόπειρες. Την τελευταία φορά που τον ρώτησα, «δεν είσαι χαρούμενος που δεν τα κατάφερες;», μου απάντησε: «Όχι». 

«Ηθελε να πεθάνει διακαώς. Και το ήθελε πολύ καιρό, πριν». 

Περιγράφωντας το πώς τον βρήκε νεκρό, ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016, λέει: «Το δεξί του χέρι ήταν επάνω στο πρόσωπό του και τα δάχτυλά του στραβωμένα στο πηγούνι του. Το πρόσωπό του ήταν ήρεμο. Τον ακούμπησα, ήταν κρύος. Τα πόδια του ήταν ενωμένα. Δεν μπορούσα με βεβαιότητα να πω ότι ήταν νεκρός, μέχρι τη στιγμή που είδα μελανιασμένα τα χέρια του. Τον σκούντησα και φώναξα: George,George, αλλά δεν αποκρίθηκε». 

Ο πρώην σύντροφός του υπογραμμίζει πόσο ήταν και είναι πολέμιος του ναρκωτικού GHB, ένα ναρκωτικό που έκανε χρήση ο Τζορτζ Μάικλ.

«Πολλά πρωινά το 2012 τον έβρισκα στο πάτωμα με ένα τσάι δίπλα του, κοντά στη φωτιά και του έλεγα: «Αφού δεν σου κάνει καλό, σταμάτα το».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης