«Los Amigos Family Bar»: Η νέα πρόταση της Νότιας Εύβοιας

«Los Amigos Family Bar»: Η νέα πρόταση της Νότιας Εύβοιας

Πάνω στον κεντρικό δρόμο της Αμαρύνθου και πλέον σε ολοκαίνουργιο χώρο, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πρωί για καφέ μέχρι τη νύχτα για δροσιστικά κοκτέιλ

evia_magazi5
Έχοντας ήδη μπει σε ρυθμούς καλοκαιριού, είναι φυσιολογικό το μυαλό όλων μας να είναι στις σύντομες αποδράσεις των Σαββατοκύριακων.
Μία πολύ καλή, ποιοτική όσο και κοντινή πρόταση, είναι και η Αμάρυνθος στην Κεντρική Εύβοια.

Σε απόσταση μίας ώρας από την Αθήνα και περίπου 30 χλμ. νοτιοανατολικά της Χαλκίδας, η Βάθεια (όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι) είναι μια αξιόλογη γραφική παραλιακή πρόταση στο Νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Τους καλοκαιρινούς ειδικά μήνες η περιοχή «σφύζει» από ζωή και μπορεί και συνδυάζει τις βουτιές στην θάλασσα με την νυχτερινή διασκέδαση. Την ίδια στιγμή, η Αμάρυνθος φημίζεται και για αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα.

Το «Los Amigos Family Bar» βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Αμαρύνθου και πλέον σε ολοκαίνουργιο χώρο είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πιο συγκεκριμένα, ο καφές του είναι σίγουρα κάτι που ξεχωρίζει, σε μία περιοχή που έτσι και αλλιώς είναι αρκετά ψηλά στις ποιοτικές υπηρεσίες στον χώρο της εστίασης -και όχι μόνο.



Από εκεί και πέρα αξίζει να δοκιμάσετε τη νέα… μεταγραφή της περιοχής και του Los Amigos Family Bar, που δεν είναι άλλη από το brunch, το οποίο, σε συνδυασμό με το «ελαφρύ» φαγητό, θα σας «γυρίσουν» για λίγο πίσω στην Αθήνα και στην αντίστοιχη ποιότητα που εύκολα μπορεί κάποιος να βρει εκεί.



Κλείσιμο
Φυσικά, ένα δροσιστικό κοκτέιλ δεν θα μπορούσε παρά να είναι η μοναδική πρόταση για το κλείσιμο της ημέρας και η διεύθυνση του καταστήματος με την πολυετή εμπειρία μπορεί να σας το προσφέρει.

Όλα αυτά μπορείτε φυσικά να τα απολαύσετε και στην ήσυχη αυλή που διαθέτει το μαγαζί.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης