Ροδάνθη Καπαρού :«Θελω να ξεφυγω απο το “Survivor”»

Ροδάνθη Καπαρού :«Θελω να ξεφυγω απο το “Survivor”»

Η 19χρονη που μάγεψε τους παίκτες όλων των αντίπαλων χωρών επέστρεψε και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
rodanthi_arthroo
Κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram, τα περισσότερα σχόλια είναι από Τούρκους θαυμαστές. Ακολουθούν οι Ελληνες, οι οποίοι την κράτησαν συνολικά έξι φορές μέσα στο «Survivor». Η Ροδάνθη πλέον έχει δικαίως κατακτήσει τον τίτλο της πιο γοητευτικής παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης. Ακόμη κι αν η παραγωγή έβαλε τραγουδίστριες, μοντέλα, γυμνάστριες, εκείνη στα 19 της χρόνια με λουλούδια στα μακριά μαλλιά της και με λαμπερό πρόσωπο γοήτευσε τους πάντες. Και όσο και να της χρέωσαν τεμπελιά και ραθυμία, το αυτί της δεν ιδρώνει και περιμένει να ακούσει την πρόταση αυτή που θα την πάει ένα βήμα παρακάτω. Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μίλησε αποκλειστικά στο «thema people» και αποκάλυψε όλα όσα έγιναν και τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Τούρκο παίκτη.

- Πώς αποφασίζει ένα νέο κορίτσι να αφήσει τη ζωή του και να πάει στο «Survivor»;
Από μικρή μού άρεσε να δοκιμάζω καινούρια και διαφορετικά πράγματα. Ημουν πάρα πολύ μικρή όταν βγήκε το ριάλιτι, αλλά το έβλεπα. Οταν είδα το περσινό, μου άρεσε και ήθελα να πάω. Ηθελα να δω αν θα τα καταφέρω και αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό. Ηταν μια καλή ευκαιρία για μένα το να δηλώσω συμμετοχή.

- Δεν σας πείραξε το να αφήσετε πίσω την οικογένειά σας;
Εννοείται, γιατί πάντα είχα μια πάρα πολύ όμορφη ζωή, δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Οι άνθρωποί μου με αγαπούν πολύ, όμως αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό και δεν έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν πολλοί άνθρωποι. Εφόσον μου δινόταν η ευκαιρία να το ζήσω, ήθελα να το κάνω.

- Εκτός από την εμπειρία, η δημοσιότητα και τα χρήματα ήταν ερεθίσματα;
Οχι, σε καμία περίπτωση. Πήγα γιατί ήθελα να το κάνω.

- Δεν σας ενδιαφέρει δηλαδή αυτό που συνέβη με κάποιους παίκτες, το να σας γίνει μια πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή;
Α, αυτό είναι άλλο θέμα. Σίγουρα η δημοσιότητα και τα χρήματα είναι απόρροια του συγκεκριμένου προϊόντος, αλλά δεν πήγα στο «Survivor» για να γίνω διάσημη. Ακόμη κι αν δεν παιζόταν στην τηλεόραση, πάλι ήθελα να πάω.

- Τι θυμάστε από τις οντισιόν;
Για έναν περίεργο λόγο είχα προαίσθημα, μέσα μου πίστευα ότι θα πάω. Θυμάμαι ότι είχα πάει στο προτελευταίο κάστινγκ που ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ελεγα στον εαυτό μου ότι δεν θα με πάρουν για να μην απογοητευτώ, όμως κάτι μέσα μου με έκανε να νιώθω ότι θα πάω τελικά.

- Πώς ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί;
Είναι ένας πάρα πολύ χαρούμενος και καλός άνθρωπος. Παρόλο που είναι τόσο καταξιωμένος, είναι πολύ χαμηλών τόνων. Σου μιλάει και σε συμβουλεύει και τον αγαπούν όλοι οι συνεργάτες του. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να μιλήσω. Και ένας λόγος που λυπήθηκα που χάσαμε το έπαθλο με το ταξίδι στο Μαϊάμι ήταν κι αυτός.

- Σας μίλησε στην οντισιόν;
Συμβουλή δεν μου έδωσε, αλλά ήταν στον χώρο όπου δίναμε συνέντευξη και με πλησίασε και μου είπε κάτι στα τούρκικα. Μου είπαν μετά οι βοηθοί του που μετέφραζαν ότι είπε πως του θύμιζα μια Τουρκάλα ηθοποιό.

- Από την ημέρα που μπήκατε μέχρι και την ημέρα της αποχώρησης πόσο αλλάξατε;
Αλλαξα πολύ. Ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, που κινούμαι, που μιλάω άλλαξε. Και αυτό είναι κάτι που μου το λένε οι δικοί μου άνθρωποι. Πήρα πράγματα τα οποία θα με βοηθήσουν να γίνω πολύ καλύτερος άνθρωπος.

- Σε τι δηλαδή;
Κλείσιμο
Στα πάντα. Στον τρόπο που αντιμετωπίζω και βλέπω τους άλλους ανθρώπους. Καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και όλους αυτούς που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν τίποτα. Οταν έχεις τα πάντα, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτόν που δεν έχει τίποτα.

- Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε στο παιχνίδι ποια ήταν;
Οι ανθρώπινες σχέσεις. Είναι δύσκολο κομμάτι. Από τα εκατομμύρια ανθρώπους στη ζωή έχεις πέντε δίπλα σου. Πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει ανταγωνισμός και είμαστε τόσο λίγοι. Είναι πολύ πιο δύσκολο να συνεννοηθείς μαζί τους.

- Ποιος σας δυσκόλεψε περισσότερο;
Ο καθένας είχε και τη δυσκολία του. Μπορεί κάποιος λίγο περισσότερο και άλλος λιγότερο. Εχει σημασία το πώς είσαι και εσύ μεγαλωμένος. Εχω απογοητευτεί από πολλές συμπεριφορές.

- Υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να κάνετε παρέα;
Εδώ που είχαμε φτάσει, με όλα τα παιδιά που ήταν στην ομάδα μου είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Ο Κωστάρας ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθαμε κοντά.

- Οταν επιστρέψατε είδατε επεισόδια, βίντεο και tweets;
Επεισόδια ούτε είδα, ούτε θα δω. Δεν μου λέει κάτι αυτό και δεν θα το κάνω.

- Ναι, αλλά δεδομένου ότι βλέπουμε ελάχιστα, δεν θέλατε να δείτε τι βγήκε προς τα έξω;
Βλέπετε ελάχιστα, βλέπετε μηδαμινό ποσοστό σε σχέση με όσα συμβαίνουν εκεί. Σίγουρα θα βγήκε αυτό που θα έπρεπε. Η παραγωγή δεν μπορεί να βγάλει κάτι άλλο από τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Αν είσαι γκρινιάρης, θα γκρινιάξεις. Θα το δείξουν οι κάμερες. Δεν γίνεται να προβληθεί κάτι που δεν ισχύει. Οπότε όλα όσα προβάλλονται ισχύουν, ακόμη και η αγένεια και η πονηριά.

- Μεγάλη μερίδα του κοινού έλεγε ότι είστε τεμπέλα. Ισχύει;
Οχι, αυτό ήταν κάτι που το έβγαλε η Μελίνα, λέγοντας ότι πήγα στο «Survivor» για να κάνω διακοπές.

- Δεν ήταν, πάντως, το μόνο αρνητικό σχόλιο που έκανε για εσάς…
Η Μελίνα έχει πει «διαμάντια» για μένα και το ξέρω. Δεν είμαι χαζή. Ηξερα πολύ καλά ποιος και τι μπορεί να έχει πει για μένα κι ας ερχόταν με χαμόγελο να με προσεγγίσει. Εννοείται ότι ήξερα ότι η Μελίνα με κατηγορεί. Δεν με ένοιαζε όμως γιατί, όπως και στη ζωή δεν θα έδινα σημασία σε τέτοιους ανθρώπους, έτσι και εκεί μέσα δεν έδινα σημασία σε ανθρώπους που δεν με χαροποιούσαν. Δεν υπήρχε λόγος να κάτσω να ασχοληθώ. Θυμάμαι στην αρχή που ήμουν τραυματισμένη, μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη να αποχωρήσω. Μετά όμως το σκέφτηκα και είπα ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη γιατί αυτό ήθελαν.

- Πάντως, έξι φορές υποψήφια για αποχώρηση και να το ξεπεράσεις δεν είναι και λίγο...
Η ψηφοφορία είναι το λιγότερο. Εμένα με πείραζαν αυτά που λέγονταν πίσω μου. Δε με νοιάζει τι θα πεις, αλλά πες το μπροστά μου. Δεν ήρθε ποτέ να μου πει κάποιος να γίνω πιο ενεργή στην καλύβα. Οταν ήμαστε στο βαν μετά το αγώνισμα, αμέσως έλεγε η μία «θα σκουπίσω» και η άλλη «θα μαγειρέψω». Επτά κοπέλες είμαστε, πόσες δουλειές να υπάρχουν; Τι να κάνω δηλαδή, να βγάλω τις κουρτίνες να τις πλύνω; Εγώ δεν θα κάνω κάτι για να δείξω στον άλλον ότι το κάνω. Δεν θα έπιανα τη σκούπα για να με δουν. Σκουπίζαμε 36 φορές τη μέρα! Κάποια στιγμή ρώτησα, τι σκουπίζετε πια; Αφού σκουπισμένα είναι!

- Καταφέρατε, πάντως, να γοητεύσετε παίκτες της Τουρκίας, της Κολομβίας και της Ρουμανίας. Είστε η μοιραία γυναίκα της ελληνικής ομάδας.
Η αλήθεια είναι ότι με κολάκευε πολύ αυτό το γεγονός. Οταν είσαι άλουστη, απεριποίητη και κουρασμένη στο «Survivor», δεν περιμένεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν το πιστεύεις ότι θα αρέσεις κιόλας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έγινε. Ολο αυτό μας έκανε όλους να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, αλλά γενικά επειδή ήμουν πολύ ευδιάθετη πήγαινα να χαιρετάω την αντίπαλη ομάδα, ίσως αυτό να τους κίνησε το ενδιαφέρον.

- Θα χαρείτε δηλαδή αν συναντηθείτε με την ομάδα των Τούρκων;
Πήρε μεγάλη διάσταση αυτό. Εγώ είμαι πολύ ντροπαλή και δεν πρόκειται να εκφραζόμουν. Το είχε πει όμως ο Ατζούν στο Συμβούλιο, οπότε έγινε ντόρος και έρχονταν όλοι μετά να με ρωτήσουν γι’ αυτό και δεν ήθελα να πω ψέματα. Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Τούρκο. Απλά, ήταν γλυκό και χαμογελαστό άτομο και συναντιόμασταν καμιά φορά πριν ή μετά τους αγώνες ως ομάδες, υπήρξαν και κάποια νοήματα μεταξύ μας. Ετσι ξεκίνησε όλο αυτό. Στον αγώνα εγώ δεν είχα δει κάτι. Ηταν ένα άτομο που μου κίνησε το ενδιαφέρον να τον γνωρίσω, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένη.

- Ποιοι πιστεύετε ότι θα πάνε τελικό;
Ο Νικόλας, και θέλω να το πάρει γιατί έχει ανάγκη το έπαθλο, η Κατερίνα μπορεί να φτάσει τελικό, ο Ηλίας και ο Πάνος. Η Μελίνα, τι να πω... Δεν νομίζω.

- Και τώρα τι θα κάνετε;
Θα τελειώσω τη σχολή μου και όποια πρόταση έρθει, θα τη σκεφτώ, είναι καλοδεχούμενη. Αν είναι κοντά σε αυτά που θέλω και σε αυτά που θέλω να κάνω, θα την κάνω.

- Ο κόσμος σάς αναγνωρίζει;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βγει από το σπίτι... Με έχει πιάσει μια φοβία. Επειδή δεν το έχω ξαναζήσει όλο αυτό. Θα με αναγνωρίζουν και δεν ξέρω και τι θα λένε. Εγώ δει διάφορα που γράφονται... Γενικά επειδή ντρέπομαι πολύ ως άνθρωπος δεν μπορώ να βγω έξω και να με κοιτάνε όλοι.

- Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που κάνατε βγαίνοντας από το παιχνίδι;
Με το που βγήκα από το παιχνίδι έκανα μπάνιο, βάφτηκα, χτενίστηκα και βγήκα.

- Θα βλέπετε το «Survivor» μέχρι τον τελικό;
Δεν νομίζω να βλέπω το «Survivor». Αν είμαι καμιά φορά σπίτι, μπορεί και να δω. Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτό. Θα μου λείπουν και αυτά που έζησα. Αλλά θα παρακολουθώ την εξέλιξη των Μαχητών, είναι η ομάδα μου και θέλω να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.


survivor1
survivor2
survivor3
survivor4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης