Τέταρτος γιος για τους Ρούνεϊ

Τέταρτος γιος για τους Ρούνεϊ

Η Κολίν δίνει δεύτερη ευκαιρία στον άτακτο Γουέιν και αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στην οικογένειά της με τον ερχομό του Κας Μακ 

Τέταρτος γιος για τους Ρούνεϊ
H Κολίν και ο Γουάιν Ρούνεϊ έγιναν γονείς για τέταρτη φορά. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Εβερτον ανακοίνωσε το χαρμσόσυνο γεγονός μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter. Μάλιστα το ζευγάρι αποκάλυψε αποφάσισε να ονομάσει το γιο τους Κας Μακ. Το νεογέννητο είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας καθώς έχουν άλλα τρία αγόρια τον 8χρονο Κάικ, τον 4χρονο Κλέι και τον 2χρονο Κιτ.

«Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι με τον ερχομό του Κας Μακ Ρούνεϊ ο οποίος είναι υγιέστατος και ζυγίζει 3,900 κιλά. Είναι πανέμορφος», έγραψε ο διάσημος ποδοσφαιριστής αναφερόμενος στους θαυμαστές της.

Κλείσιμο

Ο άσος της Έβερτον και η σύζυγός του Κολίν μόλις πρόσφατα αποκατέστησαν τον γάμο τους. Ο Γουέιν είχε συλληφθεί μεθυσμένος και με άλλη γυναίκα όσο η γυναίκα του ήταν έγκυος στο 4ο τους παιδί.

Πριν από τρεις μήνες η Κολίν με ανάρτησή της στο Facebook είχε ενημερώσει ότι μετά από 9 χρόνια ο γάμος της κρεμόταν από μια κλωστή και πιθανόν να έχει καταστραφεί. Στη συνεέχεια και μετά από μήνες περισσυγλογής και σκέψη η Κολίν τον συγχώρεσε, ξαναφόρεσε τη βέρα της και θέλησε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία για το καλό της οικογένειάς της. 

Είχε γράψει αναλυτικά στην ανάρτησή της: «Δεν δέχομαι πίσω τον Γουέινι, γιατί δεν έφυγε ποτέ. Μερικοί άνθρωποι θα με λυπούνται, αλλά σας παρακαλώ μη. Εκτιμώ το ενδιαφέρον σας, όμως, είμαι πολύ δυνατή και δεν λυπάμαι τον εαυτό μου. Επίσης, πολλοί θα σκεφτούν ότι είμαι ηλίθια να μένω στο γάμο μου. Δεν είμαι ηλίθια, ξέρω τι μ ου γίνεται και θέλω να προσπαθήσω για αυτό. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι όταν βγάζεις πολλά χρήματα όλα είναι μια χαρά. Ναι υπάρχουν και πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι τα πάντα στη ζωή και δεν κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους. Αν αγαπώ τον Γουέινι... Ναι τον αγαπάω. Αν δεν τον αγαπούσα, δεν θα προσπαθούσα. Ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι καλά και μόνη μου, μόνο με τα παιδιά μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κάτι τέτοιο,  θέλω να προσπαθήσω για την οικογένειά μου και να ζήσουμε σαν οικογένεια. Δεν λέω ότι τα ξεχνάω όλα και όλα καλά, όμως μπορούμε να είμαστε»,  


Μάλιστα η Κολίν για να δείξει ότι έχει πραγματικά γυρίσει σελίδα και πάει παρακάτω μια μέρα πριν από τη γέννηση του παιδιού τους ανέβασε και φωτογραφία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Twitter γράφοντας: «Χρόνια πολλά για τον Άγιο Βαλεντίνο στα αγόρια μου. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Ρούνεϊ με τα τρία τους αγόρια και καρδούλες. 


Τα προβλήματα για το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη μεθυσμένος να οδηγεί το αυτοκίνητο μιας μπαργούμαν και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για δύο χρόνια και καταδικάστηκε σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας.  


Ο Ρούνεϊ αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για την ασυγχώρητη συμπεριφορά του όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος. Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τις κακές μέρες και να αφοσιώνεται στο νέο μέλος που μόλις ήρθε στη ζωή τους. Μάλιστα η Κολίν έδειχε να ανυπομονεί για τον τέταρτο γιο καθώς του είχε κάνει baby shower δύο εβδομάδες πριν από τη γέννησή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης