Συγχωρεί τον Γουέιν Ρούνεϊ η σύζυγός του: Δεν είμαι ηλίθια, αλλά τον αγαπώ

Συγχωρεί τον Γουέιν Ρούνεϊ η σύζυγός του: Δεν είμαι ηλίθια, αλλά τον αγαπώ

Η Κολίν αναφέρει ότι θέλει να προσπαθήσει να σώσει το γάμο της, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει ευθύνες στον σύζυγό της για τα «χαζά λάθη του» με το αλκοόλ 

Συγχωρεί τον Γουέιν Ρούνεϊ η σύζυγός του: Δεν είμαι ηλίθια, αλλά τον αγαπώ
Τη στήριξή της στον Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασε η σύζυγός του, Κολίν, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και συντροφιά με μία άλλη γυναίκα. 

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, η Κολίν αναφέρει ότι θέλει να προσπαθήσει να σώσει το γάμο της και έριξε ευθύνες στον σύζυγό της για τα «χαζά λάθη του» με το αλκοόλ, τονίζοντας ό τι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. 

Τον Σεπτέμβριο η αστυνομία σταμάτησε τον επιθετικό της Έβερτον και πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας και διαπιστώθηκε ότι η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του ήταν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Κρίθηκε ένοχος για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και καταδικάστηκε σε κοινωφελή εργασία και αφαίρεση της άδειας οδήγησής του.

Κλείσιμο
Εκείνο το βράδυ ο Ρούνεϊ διασκέδασε σε μπαρ του Chesair, με την 29χρονη Λόρα Σίμπσον, και στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητό της.



Η Κολίν, η οποία είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, βρισκόταν σε διακοπές στην Μαγιόρκα εκείνο το διάστημα. Κατά την επιστροφή της είχε φωτογραφηθεί χωρίς τη βέρα της

Στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι έχουν περάσει κάποιο χρόνο χωριστά, ωστόσο υπογραμμίζει ότι «Δεν δέχομαι πίσω τον Γουέινι, γιατί δεν έφυγε ποτέ»

«Μερικοί άνθρωποι θα με λυπούνται, αλλά σας παρακαλώ μη. Εκτιμώ το ενδιαφέρον σας, όμως, είμαι πολύ δυνατή και δεν λυπάμαι τον εαυτό μου. Επίσης, πολλοί θα σκεφτούν ότι είμαι ηλίθια να μένω στο γάμο μου. Δεν είμαι ηλίθια, ξέρω τι μ ου γίνεται και θέλω να προσπαθήσω για αυτό», ανέφερε.

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι όταν βγάζεις πολλά χρήματα όλα είναι μια χαρά. Ναι υπάρχουν και πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι τα πάντα στη ζωή και δεν κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους. Αν αγαπώ τον Γουέινι... Ναι τον αγαπάω. Αν δεν τον αγαπούσα, δεν θα προσπαθούσα. Ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι καλά και μόνη μου, μόνο με τα παιδιά μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κάτι τέτοιο,  θέλω να προσπαθήσω για την οικογένειά μου και να ζήσουμε σαν οικογένεια. Δεν λέω ότι τα ξεχνάω όλα και όλα καλά, όμως μπορούμε να είμαστε», πρόσθεσε η Κολίν. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης