Η Selena Gomez έκανε μεταμόσχευση νεφρού- Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της pop star

Από το 2015 παλεύει με τον λύκο - Όπως έγραψε η ίδια δότρια είναι μία φίλη της  

Η pop star, Selena Gomez, σόκαρε σήμερα τους θαυμαστές της, καθώς αποκάλυψε πως έκανε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι που μόλις πέρασε. Η 25χρονη τραγουδίστρια, είναι γνωστό πως πάσχει από λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού, από το 2015.

Η σοβαρότητα της πάθησης, την ανάγκασε το καλοκαίρι του 2017 να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Μάλιστα,  όπως έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Francia Raisa, φίλη της όπως γράφει, της δώρισε το νεφρό που χρειαζόταν. 

Η Selena, με δύναμη ψυχής, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στο Instagram. Στη μία απεικονίζεται στο νοσοκομείο μαζί με τη δότρια και στις άλλες δύο δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση. 
Η pop star συνόδευσε τις φωτογραφίες με τα παρακάτω λόγια προς τους θαυμαστές της: 

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη. 

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας. 

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa. 

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/».

Δείτε την ανάρτηση της: 
Δείτε βίντεο:
Selena Gomez: Δείτε φωτογραφίες από τη μεταμόσχευση νεφρού


ΣΧΟΛΙΑ (19)

dr gomez

Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας. Εσείς σκέφτεστε ή θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας λόγω οικονομικής ανικανότητας; τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για $ 450,000.00 δολάρια; Μας μιλήστε σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για την Αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με διαβίωση και αντίστοιχη δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία, ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ. Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com ή whatssap: +2348082419564 Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών Τις καλύτερες ευχές dr gomez

DR GOMEZ

Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας. Εσείς σκέφτεστε ή θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας λόγω οικονομικής ανικανότητας; τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για $ 450,000.00 δολάρια; Μας μιλήστε σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για την αγορά και πώληση υγιεινών νεογνών, με ζωντανή και αντίστοιχη δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία, ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ. Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών Τις καλύτερες ευχές dr gomez

dr gomez

Ανυπομονούμε να αγοράσουμε για να σώσει μια ζωή φίλων και ένα μέλος της οικογένειας. Εσείς σκέφτεστε ή θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας λόγω οικονομικής ανικανότητας; τιμή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει για $ 450,000.00 δολάρια; Μας μιλήστε σήμερα όσο το δυνατόν συντομότερα. Καθώς αυτή τη στιγμή αγοράζουμε και πουλάμε Νεφρά. Το Νοσοκομείο μας εξειδικεύεται επίσης στην Χειρουργική του Νεφρού και του ήπατος και του είμαστε σήμερα σε συνεργασία με άλλα διεθνή νοσοκομεία για την Αγορά και την πώληση υγιεινών νεογνών, με ζωντανή και αντίστοιχη δωρητές. Βρισκόμαστε στην Ινδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πακιστάν, την Κίνα, τη Χιλή, την Τουρκία, ΗΠΑ, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Κολούμπια, Νιγηρία κλπ. Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά, μην διστάσετε να το κάνετε Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: drgomezjohnson27@gmail.com whatssap επικοινωνία: +2349070905307 Γνήσιοι δωρητές / πωλητές / Αγοραστές Χρειάζεται να συγκεντρώσετε μετρητά για δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή για την πληρωμή χρεών ή αγαθών Τις καλύτερες ευχές dr gomez

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...

Το μαυρο και κοντο boyfriend της το γνωριζει το προβλημα της ;; Τωρα που μαθαμε τα προσωπικα της προβληματα δεν θα κοιμηθουμε το βραδυ απο την στεναχωρια...

XAXAXA

Μάλλον όντως δε θα μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ αφού και στο άρθρο μπήκες και τη προσωπική της ζωή την ξέρεις....

αν εχεις χρημα ...

Μονο δεν μας ειπε ποσα πηρε η Francia Raisa, καλοφαγωτα στη μια, περαστικα στην άλλη

Κατακαημένε

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Με την κακία σου θα μείνεις. Κατακαημένε.

Γιώργος

Νάναι καλά η κοπέλα, αλλά επειδή απ'όσο ξέρω δεν είναι εύκολο να βρεθεί συμβατός δότης, κι επειδή δεν της λείπουν τα χρήματα, κι επειδή δεν ξέρουμε τι ισχύει στην Αμερική όπου κυριαρχεί η "Ιδιωτική Υγεία" κλπ, κλπ........... γι' αυτό και τα πικρόχολα σχόλια μερικών. Διαβάζω όμως ότι μπορείς να πάρεις κι από μη συμβατό δότη σε συνδυασμό με ειδική "θεραπεία", οπότε.....ποιος ξέρει.... Αν γνωρίζει κάποιος ας σχολιάσει.

Είναι τυχαίο ότι

όταν ένας Έλληνας μεταναστεύει , τον συμβουλεύουν "Μακρια από Έλληνες?"

Σακης

Από τα πιο όμορφα και ηθικά κοριτσια της σοου μπιζ. Ούτε ναρκωτικά, ούτε ξενύχτια, ούτε καβαλημένα παλούκια. Κανα δυο λαθάκια τα έκανε ως εφηβη αλλωστε (βλέπε μπίπερ) αλλά ξεχωρίζει από το ήθος της και την ειλικρίνια της. Περαστικά της.

Audit

κυριε Σακης τι ναρκωτικα παιρνεις και δεν μας δινεις ;;;; βρε μηπως σε πληρωνει ο ατζεντης της ;;

Stauros

Και τωρα περναει καλα με τον ασχημο μαυριδερο γκομενος της και εμεις καλυτερα που δεν την βλεπουμε. Αντε να μας αδειασει την γωνια και αυτη...

Τρολετάριος

Δείτε τώρα σχόλια χολής και μισανθρωπιάς από ελληναράδες...Το νεφρό το ''αγόρασε'' και λοιπά...Θα μας διασκεδάσουν πάλι τα ζουδια..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης