Βίντεο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Selena Gomez μετά τη νοσηλεία της

Βίντεο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Selena Gomez μετά τη νοσηλεία της

«Είχα τα πάντα και τώρα είμαι καταρρακωμένη», είπε από το βήμα των βραβείων η τραγουδίστρια 

Βίντεο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Selena Gomez μετά τη νοσηλεία της
Η Selena Gomez, μόλις χθες, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της σε κλινική αποκατάστασης, προκειμένου να βοηθηθεί από την κατάθλιψη. Μετά τις δύσκολες ώρες η ταλαντούχα σταρ επέστρεψε και μίλησε βουρκωμένη στα American Music Awards, την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης pop/rock τραγουδίστριας. 

Φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, η 24χρονη δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα του ταλαιπωρημένου κοριτσιού που κυκλοφόρησε μέσα από την κλινική. Αξίζει να σημειωθεί πως η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη εθελοντικά στο κέντρο αποκατάστασης. 

Η πρώην κοπέλα του Justin Bieber, που πάσχει από λύκο, ένα από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα, αποφάσισε να αποχωρήσει για λίγο από τη βιομηχανία του θεάματος, αλλά τώρα έκανε δυναμικό come back. Με βουρκωμένα μάτια, η Selena μίλησε στο κοινό της για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και είπε:

Κλείσιμο
«Το 2014 από αυτό το stage ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Πρέπει να πω ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε πράγματα για μένα είτε το ήθελα είτε όχι. Πρέπει όμως να σταματήσω. Είχα τα πάντα και τώρα είμαι καταρρακωμένη...Προσπάθησα τόσο πολύ να μην σας απογοητεύσω και τελικά απογοήτευσα τον εαυτό μου. Δεν χρειάζομαι πια επιβεβαίωση. Το μόνο που μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου είναι πως είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιράζομαι με ανθρώπους που αγαπώ, καθετί που με κάνει χαρούμενη», ανέφερε στο λόγο της και συμπλήρωσε πως νιώθει μεγάλη χαρά με όλη αυτήν την αγάπη και την αφοσίωση των fans της. 

Η εικόνα της 24χρονης μέσα από την κλινική



Η Selena Gomez για τα βραβεία επέλεξε μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα




Δείτε όσα είπε η Selena στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης