Οι πρώτες εικόνες της Selena Gomez μέσα από την κλινική που νοσηλεύεται

Οι πρώτες εικόνες της Selena Gomez μέσα από την κλινική που νοσηλεύεται

Η τραγουδίστρια φαίνεται χαλαρή και ευδιάθετη, καπνίζει ένα τσιγάρο, ενώ στο αριστερό της χέρι έχει ένα τσιρότο

Οι πρώτες εικόνες της Selena Gomez μέσα από την κλινική που νοσηλεύεται
Πριν ένα μήνα, έγινε επίσημα γνωστό πως η Selena Gomez ακυρώνει την περιοδεία της, καθώς αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα με την υγεία της. Η διάσημη τραγουδίστρια πάσχει από λύκο και στο παρελθόν είχε κάνει χημειοθεραπείες, αφήνοντας και πάλι το τργούδι. 

Η κατάσταση της υγείας της που επιδεινώνεται με το άγχος, τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη, είναι πολύ σοβαρή ξανά και η 24χρονη σταρ αποφάσισε να ματαιώσει την παγκόσμια περιοδεία της και να ασχοληθεί με τις θεραπείες που πρέπει να κάνει για να γίνει γρήγορα καλά. 

«
Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά
Κλείσιμο
», ανέφερε η Selena Gomez, ανακοινώνοντας την απόφασή της. 

Σήμερα, δημοσιεύονται οι πρώτες εικόνες της Selena Gomez από την κλινική στην οποία και φιλοξενείται. Η τραγουδίστρια φαίνεται χαλαρή και ευδιάθετη. Καπνίζει ένα τσιγάρο, ενώ στο αριστερό της χέρι έχει ένα τσιρότο, το οποίο φαίνεται καθαρά στις εικόνες.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης