Πρόβα για τα βραβεία Mad έκανε η Πάολα και η κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» την εντόπισε κατά την είσοδό της στο Γήπεδο Tae Kwon Do. Φυσικά η λαϊκή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη και τον Αντώνη Ρέμο, η Ελένη Βιτάλη.
Η Πάολα όταν άκουσε το όνομα της καταξιωμένης τραγουδίστριας, είπε: «Παιδιά, όχι γι αυτά! Όχι γι'αυτά!».
Θυμίζουμε ότι η Ελένη Βιτάλη είχε εκφράσει την απαράσκειά της για τη σύγχρονη λαϊκή σκηνή και είχε χαρακτηρίσει τον Αντώνη Ρέμο, κακό τραγουδιστή. Όσο για την Πάολα, είχε πει χαρακτηριστικά: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών