Η Τσιτσιολίνα έρχεται Ελλάδα και έχει προτάσεις για ανάκαμψη

Η Τσιτσιολίνα έρχεται Ελλάδα και έχει προτάσεις για ανάκαμψη

Μιλάει στο protothema.gr για Τσίπρα, Κυριάκο και την κατάσταση στην Ελλάδα

Η Τσιτσιολίνα έρχεται Ελλάδα και έχει προτάσεις για ανάκαμψη
Σε προάστιο της Ρώμης, σε ένα πάλαι ποτέ μοντέρνο συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου στη δεκαετία του 1970 όλα ήταν λαμπρά, μένει τα τελευταία χρόνια η Τσιτσιολίνα ή Ιλόνα Στάλερ όπως είναι το πραγματικό της όνομα. 

Αυτές τις ημέρες η διάσημη πορνοστάρ, οι ταινίες της οποίας έγιναν το αλφαβητάρι του έρωτα για εκατομμύρια αμούστακα αγόρια, ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Erotic Festival, το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη φορά. 

Η 65χρονη Ουγγροϊταλίδα πολιτικός, τραγουδίστρια και πρώην πορνοστάρ μίλησε στο «ΘΕΜΑ» για το μυστικό της που γοητεύει τους άνδρες, την εμπλοκή της στην πολιτική, το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το πορνό, μιλά για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ απαντά και στο μεγάλο ερώτημα εάν οι πολιτικοί κάνουν σεξ. 

Κλείσιμο
Οπως λέει το μυστικό της είναι το δώρο που της έδωσε η φύση από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο: «Γεννήθηκα με λευκό δέρμα και μπλε μάτια και με την πάροδο του χρόνου η ομορφιά μου γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Ημουν όπως  η θεά Αφροδίτη και γι’ αυτό μου αρέσει να βάζω στεφάνι στα ξανθά μαλλιά μου. Το δώρο που μου χάρισε απλόχερα η φύση και η ζωή αυτό είναι το μυστικό που γοητεύει τους άνδρες».

Δηλώνει δε ότι πριν προλάβει καλά-καλά να τελειώσει το σχολείο την είχαν πλησιάσει άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών της χώρας της για τον εξής λόγο: «Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη όταν με πλησίασαν από τις μυστικές υπηρεσίες για να αποπλανώ τους ξένους επισκέπτες. Ηθελαν να τους επισκέπτομαι στα δωμάτιά τους, να τους κάνω να μιλάνε και να φωτογραφίζω τα έγγραφα που είχαν μαζί τους. Στα δεκαοχτώ μου ήμουν πράκτορας, κατάσκοπος και συνοδός Αράβων επιχειρηματιών και Αμερικανών πολιτικών».

Η νεαρή ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μακριά μαλλιά και τα γαλάζια σαν διαμάντια μάτια γνώρισε έναν Ιταλό αξιωματικό τον  οποίο παντρεύτηκε και έφτασε στη Ρώμη. «Ηρθα στη βιομηχανία του hardcore πορνό με μοναδικό αίτημα να είμαι η βασική πρωταγωνίστρια. Η επιτυχία ήταν αναμενόμενη», δηλώνει. 

Σχολιάζοντας το πορνό στην Ελλάδα η Ιλόνα εξηγεί ότι «οι εικόνες της Ελλάδας από την αρχαιότητα ήταν πλούσιες σε ερωτικές απεικονίσεις. Νομίζω όμως ότι η σύγχρονη Ελλάδα είναι ακόμη πολύ πιο συντηρητική στο θέμα του πορνό. Νομίζω πως πρέπει να επενδύσει η χώρα σας σε ένα μουσείο αφιερωμένο στον έρωτα της αρχαίας Αθήνας όπου να γίνονται και συνέδρια και εκθέσεις για το πορνό». 

Το 1987 εξελέγη βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο με το Ριζοσπαστικό Κόμμα (Partito Radicale), κόμμα αριστερής ιδεολογίας. Στις επόμενες εκλογές δεν επανεξελέγη. Το 1990 προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή και να αποφευχθεί ο Πόλεμος του Κόλπου. Η ίδια μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα εξηγεί ότι «τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία είναι δύο πανομοιότυπα έθνη με κοινά στοιχεία σε ιστορία, τέχνη και τουρισμό. Αυτή τη στιγμή χρειάζονται μεταρρυθμίσεις όπου είναι αναγκαίο, ενώ πρέπει να μειωθεί και η φορολογία για να ξεκινήσει η ανάκαμψη». 

Παράλληλα δεν παρέλειψε να σχολιάσει γιατί εκλέχθηκε ο κ. Αλέξης Τσίπρας, αλλά και τις ικανότητες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και θεωρώ ότι οι Ελληνες τον ψήφισαν δεύτερη φορά για τις ιδέες και την ικανότητά του. Αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός που μπορεί να δεσμευθεί για την πορεία της Ελλάδας και των Ελλήνων προς το καλύτερο». 

Στο ερώτημα εάν οι πολιτικοί κάνουν σεξ, η Τσιτσιολίνα απαντά: «Ναι, γιατί όχι. Το σεξ είναι κάτι το φυσιολογικό, αλλά χρησιμοποιείται πάρα πολλές φορές για να επισκιάσει την πολιτική σταδιοδρομία ενός ανθρώπου και χρησιμοποιείται από τους αντιπάλους του ως κάτι το σκανδαλώδες. Και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι και έχουν ανάγκες και το σεξ είναι εκτός από ανάγκη και απόλαυση, ανάλογα βέβαια τον ή τους παρτενέρ σου». 

Αυτή την περίοδο η Ιλόνα Στάλερ έχει αφοσιωθεί στην τέχνη. Οπως λέει στο «ΘΕΜΑ», δημιουργεί πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης με κολάζ τα οποία θα εκθέσει σε γκαλερί και μουσεία σύγχρονης τέχνης. Ωστόσο προετοιμάζεται και για την επίσκεψή της στην Αθήνα για το Erotic Festival, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του την ερχόμενη Παρασκευή και θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες. «Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια events για να ενημερώνεται ο κόσμος και κυρίως οι νέοι γύρω από το σεξ, αλλά και για να παρουσιάζονται οι νέες τάσεις γύρω από αυτό», δηλώνει.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης