Georgia Salpa: «Στην Ελλάδα τα κορίτσια φοράνε μόνο G-string στη θάλασσα»
Για το αντρικό περιοδικό «FHM» της νοτιοαφρικανικής έκδοσης πόζαρε η σέξι Ελληνοϊρλανδέζα Georgia Salpa, η οποία ζει στην Ιρλανδία και εργάζεται ως μοντέλο
Για το αντρικό περιοδικό «FHM» της νοτιοαφρικανικής έκδοσης πόζαρε η σέξι Ελληνοϊρλανδέζα Georgia Salpa, η οποία ζει στην Ιρλανδία και εργάζεται ως μοντέλο. Η 26χρονη μελαχρινή, γνωστή για τις καυτές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις της, μίλησε στο περιοδικό για τη μισή καταγωγή της που είναι ελληνική, τους άντρες και τις ελληνικές παραλίες: «Είμαι στην καταγωγή μισή Ελληνίδα, μισή Ιρλανδή. Γεννήθηκα στην Αθήνα από μητέρα Ιρλανδή και πατέρα Ελληνα. Μετακόμισα όμως από μικρή στην Ιρλανδία.
Αυτόν τον καιρό ζω μεταξύ Ισπανίας και Λονδίνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Με ρωτούν αν προτιμώ τους Ελληνες άντρες ή τους Ιρλανδούς. Δεν είμαι σίγουρη. Υπάρχουν τα καλά και τα κακά και στους δυο. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι οι Ιρλανδοί είναι καλοί χαρακτήρες και έχουν πλάκα. Οσο για τις ελληνικές παραλίες, προσπαθώ να τις επισκέπτομαι όσο μπορώ πιο συχνά. Εκεί κάνω μπάνιο τόπλες. Τα κορίτσια στην Ελλάδα φορούν στη θάλασσα μόνο ένα G-string και τίποτα άλλο».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών