Τα 37α γενέθλιά της γιόρτασε η Λίλι Κόλινς και δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες δείχνοντας πώς πέρασε την ημέρα της, σημειώνοντας πως όσο περνάει ο καιρός η ζωή της γίνεται όλο και καλύτερη.
Η ηθοποιός του «Emily in Paris» ανέβασε την Πέμπτη 19 Μαρτίου ένα στιγμιότυπο μπροστά από την τούρτα της, λίγο πριν σβήσει τα κεράκια, ενώ ακολούθησαν φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, και την κόρη τους από τη βόλτα που έκαναν μαζί με τον σκύλο τους και την επίσκεψή τους στην παραλία όπου το ενός έτους παιδί της έπαιξε με την άμμο και απόλαυσε τη θέα με τα κύματα να «χτυπούν» στην ακτή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Λίλι Κόλινς έγραψε: «Ακόμη έναν χρόνο μεγαλύτερη και γίνεται όλο και καλύτερο. Τόσο ευγνώμων για αυτή τη ζωή και τη μεγάλη αγάπη. Σας ευχαριστώ για τις ευχές γενεθλίων».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς