Τα 37α γενέθλιά της γιόρτασε η Λίλι Κόλινς και δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες δείχνοντας πώς πέρασε την ημέρα της, σημειώνοντας πως όσο περνάει ο καιρός η ζωή της γίνεται όλο και καλύτερη.
Η ηθοποιός του «Emily in Paris» ανέβασε την Πέμπτη 19 Μαρτίου ένα στιγμιότυπο μπροστά από την τούρτα της, λίγο πριν σβήσει τα κεράκια, ενώ ακολούθησαν φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, και την κόρη τους από τη βόλτα που έκαναν μαζί με τον σκύλο τους και την επίσκεψή τους στην παραλία όπου το ενός έτους παιδί της έπαιξε με την άμμο και απόλαυσε τη θέα με τα κύματα να «χτυπούν» στην ακτή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Λίλι Κόλινς έγραψε: «Ακόμη έναν χρόνο μεγαλύτερη και γίνεται όλο και καλύτερο. Τόσο ευγνώμων για αυτή τη ζωή και τη μεγάλη αγάπη. Σας ευχαριστώ για τις ευχές γενεθλίων».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.