Φωτογραφίες από την απόδρασή της στη Βαρκελώνη με τον Μπομπ Κατσιώνη δημοσίευσε η Ευρυδίκη.
Η τραγουδίστρια ανάρτησε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα ταξίδι που πραγματοποίησε με τον σύζυγό της, με τους δύο να ποζάρουν χαμογελαστοί. Από τη δημοσίευση της Ευρυδίκης δεν έλειψαν και εικόνες από το πάρκο Güell, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί, το οποίο επισκέφτηκαν.
«Λίγες μέρες αρκούν για να γεμίσει η καρδιά. Εδώ, στη Βαρκελώνη. Πάρκο Güell, Γκαουντί. Χωρίς λόγια» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.