Με τα παιδιά της και τον Θανάση Πανουργιά πέρασε τα Χριστούγεννα η Σοφία Καρβέλα και δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την ημέρα τους.
Οι τέσσερίς τους βρέθηκαν σε φιλικό σπίτι για να γιορτάσουν και πόζαραν όλοι μαζί στην κάμερα, ο ένας δίπλα στον άλλο, χαμογελώντας. Η Σοφία Καρβέλα φωτογραφήθηκε και μόνη της με τους δύο γιους της, αγκαλιά, στην είσοδο του σπιτιού.
Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Απρίλιο του 2015 στη Νέα Υόρκη, σε μια λιτή τελετή με λίγους φίλους, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2022 η ίδια επιβεβαίωσε δημόσια πως πήραν διαζύγιο.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»