Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της στόλισε η Αλεξάνδρα Νίκα μαζί με τον γιο της, Βασίλη.
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού δημοσίευσε τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, βίντεο από τη διαδικασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο αναλυτικά, η Αλεξάνδρα Νίκα εμφανίζεται να περνάει τα λαμπάκια στο δέντρο, ενώ κρατάει στην αγκαλιά της τον ενός έτους γιο της.
Στο Instagram story που έκανε τοποθέτησε μία κόκκινη καρδιά και συνόδευσε το βίντεό της με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Χριστούγεννα μαζί».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή