Μία διαφορετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χρυσηίδα Γκαγκούτη σε live της, έχοντας μεταμορφώσει το πρόσωπό της ώστε να μοιάζει με τον Γκριντς από τη θρυλική ταινία. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με λευκά πούπουλα, θυμίζοντας τα ρούχα του Άγιου Βασίλη, βάζοντας στο κλίμα των γιορτών τους θαυμαστές της που πήγαν να την παρακολουθήσουν από κοντά.
Η εμφάνιση αυτή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων live της για τα Χριστούγεννα, που θα λάβουν χώρα και στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες και βγήκε sold out μέσα σε λίγα 24ωρα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.