Μια αναφορά στην προσωπική του ζωή έκανε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και συγκεκριμένα στη σύντροφό του, δηλώνοντας πως εκτός από εκείνη, έχει «ερωτευτεί» και τη γάτα της.
Ο ηθοποιός δεν μιλάει συχνά δημόσια για τα προσωπικά του, ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» στο YouTube απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο «Buongiorno» μίλησε για τα κατοικίδια του, αλλά και για τη σύντροφό του.
Όπως είπε, εκτός από τον σκύλο του, έχει πλέον και μια γάτα στο σπίτι, η οποία είναι της συντρόφου του: «Τώρα έχω και γάτα στο σπίτι εκτός από τον σκύλο μου. Η συνύπαρξή τους είναι μαγική. Δεν είναι δική μου η γάτα. Είναι της σχέσης μου. Πλέον έχω καψουρευτεί και τη γάτα. Πέρα από την ιδιοκτήτρια, καψουρεύτηκα και τη γάτα της».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3