Συνέντευξη παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στη μητέρα του και τα μαθήματα ζωής που του έχει διδάξει.
«Με έμαθε πως τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν αξία, όταν τα κατακτάμε και ενέχουν μία προσπάθεια. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, μπορούμε να προσπαθούμε για αυτό», δήλωσε αναφερόμενος στο τατουάζ του που γράφει: «There is no easy way» (δεν υπάρχει εύκολος τρόπος).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnz73xvozp5d)
Με αφορμή την εξήγηση για το τατουάζ του, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του και τον ρόλο που έχουν παίξει σε αυτή. «Ήμουν πολύ τυχερός. Στο οικογενειακό μου περιβάλλον, οι γυναίκες μου που είναι ακόμα εν ζωή και τα κορίτσια μου που είναι "εκεί πάνω" είναι και ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες και γεμάτες αγάπη. Με μάθανε πολύ σημαντικές αξίες και τις ευχαριστώ για αυτό», τόνισε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media. Όπως είπε, δεν μπαίνει ποτέ στη διαδικασία να φλερτάρει μέσω διαδικτύου. «Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να βρίσκεται από πίσω. Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι τα νέα παιδιά μπορούν να βρεθούν σεξουαλικά με χίλιους δύο τρόπους, αλλά συναισθηματικά όχι. Είναι πολύ δύσκολο».
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.