Τη συζήτηση που έχει κάνει για να γίνει σίριαλ η ζωή της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία 100 ετών, αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως έχει συζητήσει επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνη τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως τόνισε, πρόκειται για κάτι που έχει τις δυνατότητες να το κάνει.
«Έχω κάνει μία συζήτηση για να γίνει ένα σίριαλ και να παίξω και τον ρόλο της γιαγιάς μου. Είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και ξέρω ότι μπορώ και να το κάνω. Εμείς ήμασταν πάντα ενωμένοι με την οικογένειά μου, οπότε δεν άλλαξε κάτι. Τον τελευταίο καιρό είμαστε πιο κοντά από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.
Δείτε το βίντεο
Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την υπόθεση εγκλεισμού του Γιώργου Μαζωνάκη στο Δρομοκαΐτειο» και της δικαστικής διαμάχης με την οικογένειά του, με εκείνη να υποστηρίζει ότι θα ήταν προτιμότερο να μην είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα.«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε, θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν το μαθαίναμε όλο αυτό εμείς. Να είναι ήρεμος, να είναι όσο καλύτερα γίνεται και να χαμογελάει. Εγώ αυτό θέλω για τον Γιώργο», σημείωσε.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.