Μια φωτογραφία με τον εαυτό της που ανάρτησε η Σίσσυ Χρηστίδου από το ταξίδι της στη Βαρκελώνη προκάλεσε το σχόλιο ακολούθου της στα social media, καθώς την κατηγόρησε ότι είχε κάνει ρετούς και υπήρχαν αλλοιώσεις στο στιγμιότυπο. Η παρουσιάστρια απάντησε με νέα δημοσίευση, παραδεχόμενη μεν ότι επεξεργάστηκε την εικόνα, εξηγώντας δε τον λόγο.
Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις διακοπές της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από το ταξίδι της. Σε ορισμένες εμφανίζεται η ίδια να ποζάρει σε διάφορα σημεία της πόλης. Για μία από αυτές ωστόσο, δέχτηκε ένα σχόλιο που ανέφερε: «Φαίνεται ξεκάθαρα η επεξεργασία στα σημεία, θολώνει η εικόνα».
Η παρουσιάστρια ανάρτησε τόσο το σχόλιο όσο και την αρχική φωτογραφία εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο ότι πείραξε τη φωτογραφία στο φόντο, αλλά όχι για να αλλάξει τον εαυτό της αλλά για να σβήσει ανθρώπους που πέρναγαν πίσω.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.