Η παρουσιάστρια ανάρτησε στιγμιότυπα με τον σύντροφό της και στιγμές που πέρασαν το τελευταίο διάστημα μαζί. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάρο, ενώ τους προηγούμενους μήνες έκανε αποδράσεις σε Χανιά και Νάξο.
Όπως φαίνεται από τη λεζάντα που συνόδευσε η Κατερίνα Καινούργιου τη δημοσίευσή της στο Instagram το Σάββατο 23 Αυγούστου, ετοιμάζεται να μπει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, σημειώνοντας: «Στην εκπνοή του καλοκαιριού. Νιώθετε και εσείς αυτήν τη γλυκόπικρη αυγουστιάτικη θλίψη; Ή μήπως τη μαγεία για το καινούριο που έρχεται;».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς