Δύο στιγμιότυπα που δεν είχαν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, με τηνΆννα Φόνσου, αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του στούντιο του Κλεισθένη στο Instagram. Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν, η ηθοποιός εμφανίζεται πάνω σε μία βάρκα, με το μαγιό της, να χαιρετά τον φωτογράφο, ενώ κρατιέται από το σχοινί της άγκυρας.
Όπως αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση, το στιγμιότυπο χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του '60. Πιο συγκεκριμένα, γράφει: «Η Άννα Φόνσου από τον φακό του Κλεισθένη σε δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές αρχές της δεκαετίας του ‘60, στα πρώτα χρόνια των μεγάλων καλλιτεχνικών της επιτυχιών τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου».
Συνεχίζει γράφοντας: «Μια σημαντική καλλιτεχνική φυσιογνωμία με μακρόχρονη και λαμπρή καριέρα, που επισφράγισε με ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο: την ίδρυση του "Σπιτιού του Ηθοποιού". Ένας χώρος που χτίστηκε με αγάπη και αφοσίωση, προσφέροντας ζεστασιά, φροντίδα, στέγη και αξιοπρέπεια σε ηθοποιούς που βρέθηκαν σε δύσκολες στιγμές, αποτελώντας σημείο αναφοράς και πολύτιμη παρακαταθήκη για τον πολιτισμό και τις επόμενες γενιές».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.